Foto: Freepik

Akce Red Bull Showrun se uskuteční v sobotu 17. srpna a nabídne divákům jedinečnou příležitost vidět a slyšet skutečný monopost Formule 1 přímo na vlastní oči. Hlavním lákadlem bude jízda monopostu RB7, se kterým v roce 2011 závodil čtyřnásobný mistr světa Sebastian Vettel a jeho týmový kolega Mark Webber. Tento mistrovský stroj je považován za jeden z nejúspěšnějších v historii Formule 1.

Kromě samotného monopostu se na akci představí také další atraktivní show. Diváci se mohou těšit na vystoupení Red Bull Driftbrothers, kteří předvedou své dechberoucí drifterské dovednosti, a freestylového kaskadéra Arase Gibiezy, jenž ohromí publikum svými neuvěřitelnými triky.

Fanouškovská zóna bude otevřena již v pátek 16. srpna od 16:00 do 20:00 hodin. Hlavní program začne v sobotu v 10:00, kdy se opět otevře fanouškovská zóna, a od 12:00 se zpřístupní jednotlivé sektory. Samotná show Red Bull Showrun bude probíhat od 14:00 do 16:30 na Rohanském nábřeží v Praze. Vstupenky jsou již k dispozici a veškeré informace lze nalézt na oficiálních stránkách akce.

Pro mnoho diváků to bude poprvé, co naživo uvidí a uslyší závodní monopost Formule 1, a podle oficiálního prohlášení Red Bullu to bude zážitek, který je ohromí rychlostí a zvukem tohoto stroje. Těšíme se, že tuto unikátní show můžeme představit právě v Praze a nabídnout českým fanouškům nezapomenutelný zážitek.

Zdroj: Garaz.cz (odkaz)