Foto: Freepik

Warhorse Studios, tvůrci epického středověkého RPG Kingdom Come: Deliverance, právě ohlásili nové dobrodružství, které fanoušci s napětím očekávají. Kingdom Come 2, jak bylo odhaleno ve videu zveřejněném nedávno, přenese hráče do úchvatného prostředí Českého ráje a do historického města Kutná Hora.

Hlavní lákadlo nového dílu? Nové bojové techniky. Warhorse slibuje, že hráči budou mít možnost využívat inovativních přístupů k boji, což zaručuje ještě intenzivnější a poutavější zážitek z hraní. Toto vylepšení se zdá být dalším krokem směrem k prohloubení realismu a zábavy v sérii.

Vylepšená grafika je dalším lákadlem, které přinese do hry novou úroveň detailů a vizuálního realismu. Očekávejte kouzelné krajinné pohledy na Český ráj a malebné uličky starobylé Kutné Hory, ale také majestátní pevnost Trosky, která bude zobrazena s úžasným grafickým důrazem.

Nejnovější informace také potvrzují, že rozsah mapy Kingdom Come 2 bude dvojnásobný ve srovnání s předchozím dílem. To znamená, že hráči budou mít dvojnásobně větší prostor k objevování, dobrodružství a plnění úkolů, což slibuje ještě rozmanitější a poutavější herní zážitek.

Oznámení nového dílu vyvolalo mezi fanoušky sérii Kingdom Come vlnu nadšení a očekávání. Mnozí již netrpělivě očekávají další informace a ukázky hry. Kingdom Come 2 se tak stává neodolatelnou destinací pro všechny milovníky RPG a historického dobrodružství.