Foto: Freepik

Dříve bylo možné uzamknout konverzace pouze pomocí biometrického ověření, což mohlo představovat problém pro uživatele bez biometrických senzorů nebo těch, kteří preferují jiné metody. Nová verze aplikace umožňuje použití alternativních identifikátorů, například přístupového kódu zařízení, čímž poskytuje větší flexibilitu uživatelům s různými zařízeními a preferencemi.

Tato aktualizace představuje důležitý krok vpřed ve zlepšování ochrany soukromí uživatelů a ochraně jejich osobních údajů. Nabízením více možností ověření WhatsApp poskytuje uživatelům větší flexibilitu a zároveň posiluje bezpečnost jejich účtů proti neoprávněnému přístupu.

Foto: Freepik

Je třeba zdůraznit, že tato funkce je momentálně dostupná pouze pro některé beta testery, kteří nainstalovali nejnovější verzi WhatsApp beta pro Android. Postupně však bude dostupná pro více uživatelů.

Pokud jste zvědaví na další novinky týkající se WhatsApp, můžete sledovat WABetaInfo na jejich webové stránce nebo na sociálních sítích. Celkově lze říci, že tato aktualizace přináší vítané vylepšení pro uživatele WhatsApp, kteří chtějí chránit své konverzace a osobní údaje.

Zdroj: WABetaInfo.com (odkaz)