Foto: IT pro Tebe, autor: Vendula Erlebachová

Realme C67 je prvním smartphonem po dosažení 200 milionů dodaných jednotek, a je to nejlepší šampion, který kdy C série představila, s největším upgrade v historii této řady. S 108MP kamerou a čipem Snapdragon 685 je C67 první volbou v této cenové kategorii, a přináší tak nejlepší funkce, které je těžké najít u jiných smartphonů ve své třídě.

Již na první pohled zaujme realme C67, jehož hlavními lákadly jsou:

  • 108MP 3x In-sensor Zoom Kamera
  • Snapdragon 685 6nm čipset
  • Ultratenké tělo 7,59 mm s designem Sunny Oasis
  • 8GB+8GB dynamické RAM, až 256GB velké úložiště

Realme C67 přináší revoluční 108MP kameru s 3x optickým zoomem přímo do kategorie cenově dostupných smartphonů. Tato kamera využívá inovativní technologii In-sensor Zoom, která umožňuje zachytit každý detail bez ztráty kvality obrazu při zoomování. Díky tomu uživatelé mohou snadno a přesně zachytit každý okamžik, ať už je jejich objektiv blízko či daleko.

Není to jenom kamera, co dělá C67 šampionem. Je také prvním smartphonem v řadě C, který je vybaven špičkovým čipsetem Snapdragon 685. Díky tomuto čipu je C67 schopen dosáhnout výkonu, který zůstává plynulý ve všech situacích. Oproti předchozí generaci se jedná o značné zlepšení, což znamená rychlejší multitasking a plynulejší hraní her.

Dalším pozoruhodným prvkem je ultratenké tělo s designem Sunny Oasis, které se vyznačuje nejen elegantním vzhledem, ale také odolností proti vodě a prachu díky certifikaci IP54. To znamená, že uživatelé mohou svůj smartphone používat i v náročných podmínkách, aniž by se museli bát o jeho bezpečnost.

S 33W SUPERVOOC rychlonabíjením a baterií o kapacitě 5000mAh, realme C67 zajistí, že uživatelé nebudou muset trávit příliš mnoho času nabíjením a budou moci plně využít veškeré funkce svého smartphonu.

Realme C67 také přichází s řadou dalších funkcí, jako jsou 360° NFC, Mini Capsule 2.0, duální stereo reproduktory a možnost rozšíření paměti až na 2TB pomocí microSD karty.

Celkově lze říci, že realme C67 je skutečným šampionem v kategorii cenově dostupných smartphonů. S jeho kombinací výkonných funkcí a atraktivního designu je to ideální volba pro mladé uživatele, kteří hledají vynikající výkon za dostupnou cenu.

V nejbližší době se zde i na našem kanálu na YouTube objeví kompletní a podrobná recenze na tento nový a slibný model.

Zdroj: informace poskytnuté společností Realme, Realme.com