Foto: Freepik

Akce je platná po dobu 6 měsíců pro smartphony realme 11 Pro a 11 Pro+, zakoupené během období od 26. června 2023 do 25. července 2023. Je určena všem uživatelům, kteří zakoupí tyto modely telefonu z autorizovaných online nebo offline prodejců na území České republiky a Slovenska.

Podmínky akce jsou jednoduché. Uživatelé musí zaregistrovat svůj smartphone realme 11 Pro nebo 11 Pro+ do 7 dnů od data nákupu. Registrace probíhá automaticky po aktivaci zařízení vložením SIM karty. Během šestiměsíčního období od aktivačního data mají účastníci možnost poškozenou obrazovku bezplatně opravit. Pro uplatnění nároku je potřeba kontaktovat Organizátora prostřednictvím vyhrazeného e-mailu a poskytnout potřebné informace o zařízení.

Je důležité zdůraznit, že tato akce se vztahuje pouze na zařízení s poškozenými obrazovkami a nezahrnuje výměnu obrazovky v normálním stavu. Účast v akci je dobrovolná a otevřená pouze pro plnoleté účastníky.

Při této akci si společnost Realme zakládá na ochraně osobních údajů účastníků. Veškeré osobní údaje účastníků zůstanou důvěrné a budou použity pouze pro účely akce v souladu s příslušnými zákony a nařízeními o ochraně osobních údajů.

Je třeba poznamenat, že Organizátor si vyhrazuje právo na změny v průběhu akce, včetně jejího zrušení, úpravy nebo prodloužení. Účastníci by měli pravidelně kontrolovat podmínky akce a v případě dotazů se obrátit na zákaznickou podporu.

Foto: Freepik

Tato akce je skvělou příležitostí pro majitele smartphonů realme série 11 Pro, kteří si přejí bezplatnou výměnu prasklého displeje. Společnost Realme se tak znovu potvrzuje jako značka, která se stará o své zákazníky a jejich spokojenost.

Ačkoli tato akce přináší mnoho výhod, je důležité zmínit, že Organizátor nenese odpovědnost za nepřímé nebo následné škody, ztrátu příjmů nebo jakékoli změny v podmínkách akce. Účastníci by se měli řídit podmínkami stanovenými Organizátorem.

Celkově lze říci, že akce „Výměna prasklého displeje zdarma pro smartphony realme série 11 Pro“ je výhodnou nabídkou pro majitele těchto telefonů. Zákazníci mohou využít bezplatné opravy obrazovky a prodloužit životnost svého zařízení. Společnost Realme si tak udržuje svou pozici mezi vedoucími výrobci mobilních telefonů, která se neustále snaží zlepšovat své produkty a služby pro uspokojení svých zákazníků.

Zdroj: tisková zpráva spolenčosti Realme