Foto: Pixabay

Stylový design, který vyniká

Na rozdíl od mnoha jiných smartphonů v tomto segmentu , zcela nový model realme se vymyká stylovým vzhledem a elegantním zpracováním. Využívá inovativní zpracování na úrovni mikronů a technologii laserové litografie k vytvoření jedinečného reflexního vzoru na zadním panelu, což při pohledu z různých úhlů vytváří dynamický vizuální efekt. Kromě toho je model C33 potažen třpytivým a rozjasňujícím pískovým kompozitem, který napodobuje texturu tekoucí vodní struktury.  

Zaměříme-li se na použité materiály, realme C33 používá pro konstrukci zadního krytu vysoce odolné materiály, plasty PC a PMMA, které nabízejí průsvitný vizuální efekt a zajišťují odolnost. Design novinky věnuje pozornost detailům tím, že je vybaven uni-cover zadním panelem s prémiovým pravoúhlým tělem. Model C33 má 8,3mm ultratenké tělo, které zajišťuje lehké a pohodlné držení v ruce. 

Realme C33 se dodává ve dvou barevných variantách, z nichž si uživatelé mohou vybrat – Sandy Gold a Night Sea. 

Zatímco varianta Sandy Gold nabízí poutavou festivalovou atmosféru, varianta Night Sea je decentní, elegantní a hodí se ke každodennímu stylu svých uživatelů.

50MPx s nejlepšími softwarovými výhodami

realme C33 poskytuje nejlepší kvalitu fotoaparátu ve své třídě a je vybaven 50MPx hlavním fotoaparátem s umělou inteligencí. Uživatelé mohou při rozlišení 50MPx pořizovat vysoce kvalitní záběry s neuvěřitelnými detaily. Kromě toho telefon nabízí noční režim, režim HDR, časosběrné snímky, režim panoramatického pohledu a další funkce pro zachycení celé řady inspirativních životních okamžiků.  

Model je také vybaven algoritmem Couple HDR (CHDR) pro zlepšení kvality fotografií. Při nepříznivých světelných podmínkách je díky kombinaci až pěti snímků dosaženo bohatých detailů.

Solidní všestranný přístroj, který zvyšuje zážitek na všech frontách 

realme C33 nabízí 6,5 palcový (16,5cm) displej. Až 37 dní pohotovostního režimu ve spojení s 5000mAh baterií poskytne uživatelům dlouhotrvající zábavu. Ultraúsporný režim nabízí až 1,8 hodiny volání při 5% stavu baterie.

Model C33 je poháněn procesorem Unisoc T612 a systémem UFS 2.2, který nabízí rychlý a plynulý systém, a je také prvním modelem řady C, který nabízí systém Android 12 již z výroby. Produkt také podporuje rychlý boční snímač otisků prstů pro větší bezpečnost.