Foto: Freepik

YouTube Premium přináší inovace s funkcemi Jump Ahead a Picture-in-Picture pro Shorts YouTube představil dnes nové funkce pro své předplatitele Premium, mezi které patří Jump Ahead a Picture-in-Picture pro Shorts. Funkce Jump Ahead vám umožňuje přeskočit část videa, kde většina diváků obvykle skáče. Stačí dvojité klepnutí na tlačítko „Přeskočit vpřed“ v pravém dolním rohu přehrávače a YouTube vám přesně vysvětlí, jak tuto možnost využívá AI a sledovanost videa.

Jump Ahead je momentálně k dispozici pro uživatele YouTube Premium v USA na Androidu a podpora pro iOS přijde v následujících týdnech. Kromě toho aplikace YouTube Shorts na Androidu nyní podporují režim Picture-in-Picture, což umožňuje sledovat krátká videa Shorts i při používání jiných aplikací nebo kontrole zpráv. Velikost okna lze upravit a jsou k dispozici ovládací prvky pro přehrávání.

Foto: Freepik

YouTube také testuje další funkce, jako jsou Smart Downloads pro Shorts, které umožní uživatelům stahovat a sledovat krátká videa offline. Na adrese YouTube.com/new se můžete zapojit do experimentů „Zeptejte se“, který umožňuje interaktivněji reagovat na obsah, a „Redesigned Watch Page“, který zlepšuje uživatelský zážitek ze sledování videí.

Těmito inovacemi YouTube rozšiřuje nabídku Premium funkcí, které zahrnují odstranění reklam, offline přehrávání, přehrávání na pozadí, vyšší rozlišení videa, živé sdílení přes Google Meet, SharePlay na iOS, možnost přidávání do fronty videí, výzvy k pokračování ve sledování a další výhody.

Zdroj: 9to5Google.com (odkaz)