Foto: IT pro Tebe, autor: Lukáš Erlebach

Design a komfort

Buxton BTW 6600 jsou navržena ve formě špuntů, které perfektně zapadnou do uší. S hmotností pouhých 3,9 g jsou mimořádně lehká, což přispívá k celodennímu pohodlí. Uzavřená konstrukce náušníků zajišťuje, že vaše okolí nebude rušeno, což oceníte především při cestování nebo v práci.

Kvalita zvuku

S frekvenčním rozsahem 20 až 22 000 Hz a citlivostí 105 dB/mW, Buxton BTW 6600 poskytují vynikající zvukovou kvalitu. Díky 10mm měničům a podpoře kodeků A2DP, AVRCP a HFP si vychutnáte kvalitní a čistý zvuk, ať už posloucháte hudbu nebo hrajete hry. Impedance 32 Ohm znamená, že sluchátka efektivně pracují i se slabšími zdroji zvuku.

Funkce a ovládání

Buxton BTW 6600 nabízí širokou škálu funkcí, které zvýší váš komfort při používání. Základní funkce zahrnují hlasového asistenta, přepínání skladeb, přijímání hovorů a ovládání hlasitosti. Integrovaný mikrofon se směrovým snímáním zajišťuje kvalitní hovory a handsfree funkčnost. Z videa je zřejmé, že ovládání je intuitivní a uživatelsky přívětivé.

Výdrž baterie

Jedním z největších benefitů těchto sluchátek je výdrž baterie. Na jedno nabití vydrží až 5 hodin nepřetržitého poslechu. S nabíjecím pouzdrem získáte dalších 15 hodin, což dává dohromady úctyhodných 20 hodin poslechu. To je více než dostatečné pro celodenní používání.

Voděodolnost

S certifikací IPX4 jsou Buxton BTW 6600 odolná proti stříkající vodě, což je činí ideálním partnerem pro sport a outdoorové aktivity. Nemusíte se tedy obávat deště nebo potu během intenzivního tréninku.

Závěr

Buxton BTW 6600 jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní bezdrátová sluchátka s dlouhou výdrží baterie a vynikající zvukovou kvalitou. Díky lehkému a pohodlnému designu, odolnosti vůči vodě a širokému spektru funkcí jsou ideální pro každodenní používání, ať už jste na cestách, sportujete, nebo pracujete. Pokud tedy hledáte sluchátka, která spojují skvělý zvuk, pohodlí a praktické funkce, Buxton BTW 6600 vás rozhodně nezklamou.

Děkujeme společnosti Buxton za zapůjčení sluchátek Buxton BTW 6600.

Zdroj: uživatelské hodnocení IT pro Tebe, informace poskytnuté společností Buxton