Foto: poskytnuto společností ViewSonic

Oscar Lin, generální ředitel divize monitorů společnosti ViewSonic, zdůrazňuje: „S uvedením modelu XG272-2K-OLED přinášíme hráčům dokonalý obraz a rychlost díky OLED technologii a zajišťujeme výjimečnou čistotu obrazu díky certifikaci Blur Busters Verified. Jsme odhodláni dodávat inovativní a vysoce kvalitní produkty, které předčí očekávání naší herní komunity.“

OLED technologie monitoru XG272-2K-OLED poskytuje výjimečnou přesnost barev, vyšší jas a excelentní kontrast, čímž hry doslova ožívají před očima hráčů. S neuvěřitelnou dobou odezvy pixelů 0,01 ms umožňuje uživatelům okamžitě reagovat a získat tak konkurenční výhodu.

Foto: poskytnuto společností ViewSonic

Monitor XG272-2K-OLED s rychlou obnovovací frekvencí 240 Hz je ověřen technologií Blur Busters a podporuje jak technologii AMD FreeSync Premium, tak NVIDIA G-Sync Compatible. Tato kombinace minimalizuje rozmazání obrazu, obrazové artefakty, trhání a zadrhávání, čímž zajišťuje plynulé a ostré hraní s minimální latencí. Výsledkem jsou hluboce pohlcující herní zážitky, kde každý snímek je vykreslen s maximální přesností a čistotou.

Design monitoru XG272-2K-OLED spojuje styl, funkčnost a všestrannost. Jeho zářivě bílé provedení je doplněno přizpůsobitelným osvětlením RGB, které vytváří atmosféru ideální pro herní maratony. Ergonomie je zde klíčovým prvkem, a proto je monitor vybaven výškově nastavitelným stojanem a umožňuje pohodlné nastavení polohy obrazovky pro individuální herní zážitek.