Foto: Freepik

Bezdrátová sluchátka BHP 7300 v růžové a modré…

jsou elegantní a pohodlná sluchátka, která můžete jednoduše složit, mají skvělý tvar, jsou vybaveny technologií Power Bass, mají skvělou dobu přehrávání, a to až 26 hodin, a vynikajícím zvuk. Tyto sluchátka jsou navržena s důrazem na komfort a kvalitu zvuku, což vám umožní ponořit se do hudby a zapomenout na okolní svět. 

Dostupné za cenu 699 Kč.

Reproduktor BBS 4400 v růžové a modré…

je kompaktní a stylový reproduktor, který nabízí až 11 hodin přehrávání. Díky krytí IPX7 jej můžete vzít k vodě i na lyže. Světelné efekty při přehrávání i technologie Power Bass a možnost propojení s druhým – True Wireless Stereo z něj činí malého párty společníka. Díky jeho velikosti se skvěle přenáší a vejde se do batohu či kabelky. A můžete jej použít i jako handsfree.

Dostupný za cenu 699 Kč.

Reproduktor BBS 5500 v růžové a modré…

je větším bráchou BBS 4400. Tento reproduktor s elegantním designem a výdrží baterie až 9 hodin je ideální doplněk pro poslech hudby nebo vytváření romantické atmosféry. Díky materiálům a krytí IPX7 jej lze vzít i do vlhkých prostor – na party u vody či ve sněhu nebo i letním dešti. Výkon 30 W už zaručuje skvělou párty. S funkcí TWS můžete snadno propojit reproduktor s dalším kusem za účelem vytvoření ještě bohatšího zvukového zážitku. Jeho ovládání je umocněno stavovými světelnými efekty, takže jste jasně informováni o potřebě dalšího dobití.  Lze jej také použít jako handsfree. 

Dostupný za cenu 999 Kč.