Foto: IT pro Tebe, autor: Lukáš Erlebach

Když jde o sluchátka, tak ty parametry či testovací kritéria jsou celkem jasně dána. Je zapotřebí mít dobrý zvuk, musejí být pohodlná a také musejí mít adekvátní cenovku. Tato sluchátka pak patří spíše do ekonomické kategorie, takže je rozhodně jako profesionál nebudu srovnávat se sluchátky za několik tisíc. Jejich pořizovací cena je totiž jen pár stovek. 

Nabíjecí krabička má tvar zaobleného kvádru a je velice příjemná do ruky. Sluchátka se celkem překvapivě otevírají na straně a uvnitř leží horizontálně. Většina výrobců je spíše umisťuje vertikálně. Jedinou malou nevýhodou těchto sluchátek je pak vnitřek krabičky, který mi přijde z nějakého levnějšího materiálu. 

Nicméně na funkci to absolutně nemá vliv, jde spíše jen o estetický dojem. Sluchátka jsou o trochu delší a mají moderní a elegantní ostřejší hrany. Výdrž sluchátek je pak čtyři hodiny s tím, že v nabíjecí krabičce je pak dalších šest hodin. Dohromady to je tak deset hodin. Je to ale subjektivní údaj, protože hodně závisí na to, jak nahlas máte sluchátka nastavená. Já to měl na cca 65 % a vydržela mi necelých 11 hodin.

Jsou lehká a tvarem jsou celkem pohodlná. Já osobně upřednostňuji overear sluchátka, protože mne vždy vadilo, když mne pecky nebo špunty mačkají v uchu, ale musím uznat, že tato sluchátka jsou pohodlná a ani při nošení dvě hodiny jsem nezaznamenal žádné nepříjemné tlaky. Sluchátka zkoušelo pět lidí a všichni tvrdili, že jsou pohodlná a že jim sedí akorát.

Za sebe tak mohu tato sluchátka Trust Primo doporučit, protože jsou ideálním a univerzálním parťákem na poslech do MHD, při procházkách či joggingu, hraní her, sledování filmů nebo pro hands-free hovory a video hovory. V dané cenové kategorii bych je ohodnotil jako lepší průměr. Zvuk je kvalitní, výdrž dostačující, ale musíme přihlédnout i k tomu levnějšímu materiálu. Když to shrnu, tak tato sluchátka si prostě stojí dobře v poměru cena a výkon.

Děkujeme společnosti Trust za zapůjčení bezdrátových sluchátek Trust Primo.

Zdroj: Uživatelské hodnocení IT pro Tebe, informace poskytnuté společností Trust