Foto: Freepik

Mapová navigační aplikace Mapy.cz je u českých uživatelů velice populární. Nejde však jen o řidiče, kteří mnohdy využívají i konkurenční aplikace Waze a Google Maps. Tyto aplikace mohou být pro řidiče lepší z jediného důvodu, protože nabízejí aktuální dopravní zpravodajství.

Mapy.cz nabízejí podrobnou turistickou mapu, a proto si ji oblíbili i sportovci, turisti či rodiny s dětmi. Proto se vývojáři této aplikace zaměřují na vylepšování nejen služeb a funkcionality v oblasti dopravní mapy, ale také turistické a chce lidem usnadnit plánování svých dovolených či výletů.

Zdroj: Freepik

Jednou z dalších novinek je možnost zanechání recenze na dané místo. Zároveň s tím se uživatelů ptají na dalí tipy na zajímavá místa. Tyto údaje se pak zpracují a u daného bodu zájmu pak ostatní uživatelé uvidí recenzi předchozích návštěvníků. Já jsem za recenze velice vděčný, protože se mi mnohokrát stalo, že realita je prostě jiná.

Na internetu máte třeba najitý nějaký skanzen, který vypadá hezky. Když přijedete na místo, můžete být zklamáni nabídkou služeb nebo provedením. V případě recenzí se stačí kouknout se na předchozí uživatelské zkušenosti a hned víte, jestli tam máte jít nebo ne. S těmito novinkami se nyní roztrhl pytel a my za to chválíme.

Zdroj: Mapy.cz