Foto: Freepik

1. Franciacorta – Šumivé víno pro zvláštní příležitosti

Franciacorta, to je název pro italské šumivé víno, které se vyrábí tradiční metodou podobnou té, která je známá z francouzské Champagne. Na eshopu VinoDoc naleznete skvělý výběr Franciacorta, který vás okouzlí svým jemným perlením a sofistikovaným profilem chuti. Ideální pro oslavu významných okamžiků a pro ty, kteří si chtějí dopřát něco opravdu speciálního.

2. Víno ze Sardinie – Exotika a autenticita v každé láhvi

Sardinie, ostrov plný kontrastů, a to platí i pro její víno. Na eshopu VinoDoc můžete objevit výběr italských vín ze Sardinie, které vás zavedou do autentické atmosféry ostrova. Ochutnejte víno ze Sardinie s unikátním charakterem a regionálním podpisem, který z nich činí skvělý dárek pro ty, kteří chtějí objevovat nové a neobvyklé chutě.

Proč právě VinoDoc?

VinoDoc není jen eshop, je to vášeň pro italské víno. Od roku 2013 se tým VinoDoc věnuje výběru pouze nejkvalitnějších italských vín, která putují přímo do vašich skleniček. Sortiment je pečlivě vybírán z tisíců vzorků, které jsou každoročně ochutnávány na vinařských veletrzích, výstavách a při návštěvách samotných vinařství.

VinoDoc je největším online specialistou na italská vína v České republice, zastupující šedesát nejlepších vinařství z Itálie. Ať už jste vášnivý sběratel nebo začínáte s poznáváním italských vín, na eshopu VinoDoc si jistě vyberete. Nabídka zahrnuje skvělá vína pro každou příležitost, klasické i raritní kousky do archivu.

Od roku 2016 nabízí VinoDoc také extra panenské olivové oleje špičkové kvality a balzámové octy, takže si můžete dopřát i další lahodné pochoutky k italskému vínu.

Podarujte originální dárek plný lahodných chutí a započněte s VinoDoc svou cestu do světa italského vína a gastronomie. Vaše skleničky budou vděčné!