Foto: Hotel Equitana

Firemní teambuildingové aktivity

Firemní teambuilding nemusí být jen nuda. Můžete využít specializované teambuildingové aktivity, které jsou k dispozici v hotelu Equitana, a z mnoha zaměstnanců udělat jeden celek. Od adrenalinových dobrodružství po kreativní workshopy, resort nabízí širokou škálu zážitků, které posílí váš tým.

Konferenční prostory

Pro firemní setkání a konference jsou v resortu k dispozici moderní konferenční prostory s nejnovější technologií. Vysoce vybavené místnosti s kapacitou až 300 osob umožní pohodlné a efektivní jednání. Nechybí ani technické vybavení, jako jsou dataprojektory, flipcharty a Wi-Fi připojení.

Firemní akce a ubytování

Kombinace firemní akce s ubytováním přináší nejlepší z obou světů. Resort Equitana má k dispozici více než 150 míst k ubytování, což umožňuje komfortní přespání všem účastníkům firemní akce. Moderní pokoje a apartmány poskytují pohodlí a relaxaci po náročném dni.

Široká nabídka vyžití

Resort se pyšní „více než 150.000 m2 zábavy,“ což zahrnuje nejen konference a ubytování, ale také komplexní wellness centrum, bazén, a restauraci s exkluzivní gastronomií. Pro milovníky aktivit s koňmi jsou k dispozici speciální programy a jízdy na koních. Kromě toho můžete vyzkoušet minigolf, bowling a objevovat krásy okolní přírody, jako jsou Orlík a Brdy.

Zážitky s Equitana

Celý Resort je prostoupen atmosférou brandu „Equitana,“ který garantuje kvalitu a komplexitu veškerých poskytovaných služeb. Od chvíle, kdy vstoupíte do resortu, až po chvíle odjezdu, budete ponořeni do jedinečného světa firemních zážitků a odpočinku.

Užijte si firemní akci plnou nových zážitků a posílení týmového ducha v Hotel Resortu Equitana. Prozkoumejte jejich nabídku firemního teambuildingu a nechte se unést atmosférou harmonie a odpočinku.