Foto: Freepik

Při správě skladu a expedici je důležité každou zásilku jasně označit a připravit PPL štítky. Etikety a štítky pro dopravce, jako je PPL, poskytují spolehlivý a standardizovaný způsob označení zásilek. To minimalizuje riziko chyb při doručování a zároveň urychluje celý proces logistiky. Ohledně formátu štítku se nemusíte příliš strachovat, protože s tím vám pomůže specializovaný software. V tomto případě se jedná o BarTender.

BarTender software je profesionální software navržený pro tvorbu a tisk etiket, který může být klíčovým prvkem pro efektivní označování vašich produktů. BarTender se dá sehnat ve čtyřech verzích, a to Starter, Professional, Automation a Enterprise. Ty poskytují škálu funkcí pro různé typy podniků.

  • Starter: Ideální pro malé podniky, umožňuje snadno generovat štítky a pracovat s proměnnými daty z různých zdrojů.

  • Professional: Vhodný pro malé firmy, obsahuje kódování RFID a umožňuje propojení s databázemi a dalšími soubory.

  • Automation: Poskytuje veškeré funkce Professional Edice a je ideální pro firmy, které chtějí zvýšit rychlost a přesnost označování, s možností správy dat a integrace do podnikových systémů.

  • Enterprise: Vhodný pro společnosti působící v regulovaných odvětvích nebo s více místy působení, nabízí kompletní kontrolu tisku v celé organizaci.

Integrace etiket, PPL štítků a BarTender softwaru přináší několik klíčových výhod pro váš e-shop:

  • Snížení chyb: Standardizované etikety minimalizují riziko chyb při balení a doručování zásilek.

  • Zrychlení procesů: Profesionální software BarTender umožňuje rychlou tvorbu a tisk etiket, což vede k efektivnějším logistickým procesům.

  • Flexibilita a přizpůsobivost: BarTender umožňuje individuální design etiket a propojení s různými datovými zdroji, což poskytuje flexibilitu v různých oblastech podnikání.

  • Centralizovaná kontrola: Enterprise verze BarTender umožňuje centrální kontrolu tisku v celé organizaci, což je klíčové pro společnosti s více pobočkami.

Investování do profesionálních etiket, štítků pro dopravce jako PPL a kvalitního softwaru pro tvorbu a tisk etiket, jako je BarTender, může výrazně přispět k úspěchu a spokojenosti vašich zákazníků. Tato kombinace nejen optimalizuje logistiku, ale také vytváří profesionální dojem na vaše zákazníky.