Foto: Freepik

Christmas Cookie — Help Santa

Tato hra je velice jednoduchá a návýková. Trochu mi její koncept připomíná křížence mezi piškvorkami a tetrisem. V této hře jde o to, že musíte přemisťovat sušenky, bonbóny a dlaždice tak, aby byly vždy tři za sebou. Na řadu přijdou i různá vylepšení v pdoobě dárkových krabic, ale také otravných sněhuláků.

NORAD Tracks Santa

NORAD (North American Aerospace Defense Command) je program založený již v roce 1955, který má za cíl sledovat, kde se momentálně Santa na světě nachází při své práci a roznášení dárků. Tato hra navazuje na poměrně známou webovou stránku, která pro děti odpočítává počet zbývajících dnů do Štědrého dne. V aplikaci najdeme nejenom odpočet zbývajících dní, ale také poslouchat nejrůzněšjí vánoční hudbu, sledovat vánoční videa a číst vánoční příběhy. Mimo to jsou zde samozřejmě i vánoční hry.

Christmas Countdown 2023

Tohle je v podstatě jen adventní kalendář ve vašem telefonu, kde naleznete počet dnů, hodin, minut a sekund zbývajících do Vánoc. Můžete si vybrat i motiv, který se vám líbí a každý den si rozbalit jeden nový dárek v podobě třeba zajímavé tapety. Adventní kalendář začíná od 1. prosince a jako výhodu považuji i to, že zde tmavý režim, který odpovídá nastavení vašeho systému.

Foto: Freepik

Naughty nebo Nice Photo Scanner Game 

Tato aplikace je spíše zábavnou a umožní rodičům využít autority Santy k postrašení dětí. Dítě si poslechne video od Santy a pak položí svůj prst na obrazovku, která ho „oskenuje“. Následuje verdikt, ve kterém se dítě dozví pomocí nejrůznějších animací a efektů, zda bylo hodné nebo ne. Rodiče však mohou výsledek nechat na „náhodný“ nebo vybrat jedno z variant – hodný či zlobivý.

Christmas Wallpaper 4K

Zde se ukrývá celá kolekce vánočních tapet, které nastaví váš mobilní telefon do vánočního režimu. Tapety jsou v podstatě jen obrázky v rozlišení Full HD nebo 4K. Je to lepší a jednodušší varianta, než stahovat spousty obrázků z internetu.

V dalším článku budeme s vánoční sérií pokračovat. Pokud máte nějaké své vánoční tipy, tak nám je napište do komentářů.

Zdroj: DigitalTrends.com (odkaz)