Foto: Freepik

Příběh Petra a Veroniky začal netradičně – chtěli rodinný dům dle individuálního návrhu, a tak si sami vytvořili návrh rodinného domu. Společnost Martinice Group převzala tuto kreativní vizi a vytvořila studii v jejich systému pro rodinné domy dřevostavby. Projektantka pak dodala potřebné proporce a parametry, aby vše smysluplně ladilo. Výsledek? Dům s třemi křídly ve tvaru T, moderními liniemi, plochou střechou s atikami a dominující venkovní obestavbou komínového tělesa.

Realizace však nebyla bez výzev. Měkký terén a nečekaný déšť před montáží vytvořily problémy s příjezdem jeřábu a nákladních automobilů. Nicméně, díky odbornému přístupu Martinice Group byly tyto překážky překonány, a stavba začala v dohodnutém termínu. Celý proces, kromě pár drobností, probíhal bez problémů, a klíče k novému domovu byly předány majitelům včas.

Martinice Group se ukazuje jako profesionál na poli „dřevostavby na klíč„. Společnost vyniká díky tradici a dlouholetým zkušenostem v oboru. Jejich špičková technologie a preciznost na milimetry u každé dřevostavby zajišťují kvalitu a spokojenost klientů. Flexibilita projektu do posledního okamžiku poskytuje klientům možnost individuálního přizpůsobení jejich budoucího domova.

Pro ty, kteří hledají kvalitní dřevostavbu na klíč, je Martinice Group jasnou volbou. S tradicí a dlouholetými zkušenostmi výroby dřevostaveb nabízí společnost nejen osvědčené dodavatele, ale také špičkovou technologii a preciznost na milimetry. Klienti mohou očekávat nízkoenergetický standard již v základní variantě stavby, a to díky difúzně otevřené skladbě a nadstandardním tepelně izolačním vlastnostem.

Závěrečné informace: katalog rodinných domů zdarma

Pro zájemce o stavbu kvalitního domu připravila Martinice Group nabídku, kterou nelze odmítnout. Kromě záruk a kvalitních materiálů si zájemci mohou zdarma objednat katalog rodinných domů od této renomované společnosti. Celkově lze konstatovat, že pro ty, kteří kladou důraz na kvalitu a očekávají kompletní služby a servis, je Martinice Group jasnou volbou při stavbě jejich snového domova.