Foto: Freepik

Líbilo by se vám ponořit se do vířivky po návratu z práce, po sportovních aktivitách, nebo jen tak večer před spaním, abyste si oddychli po náročném dnu? Chcete si ji užívat v soukromí, bez cizích lidí a předraženého vstupného? Jestli máte zahradu či terasu, řešení máte na dosah – stačí pořídit si venkovní vířivku a můžete si relax užívat, kdykoliv se vám zamane. A omezovat se nemusíte ani ročním obdobím – zvolíte-li model vyvinutý s těmi nejmodernějšími technologiemi, můžete si užívat výhody hydroterapie po celý rok.

Inteligentní vířivky v Brně

Vybrat správný model venkovní vířivky nemusí být vždy tou nejsnazší záležitostí, protože parametrů, které je třeba zohlednit, je opravdu hodně. Pokud to nemáte daleko do Brna, doporučujeme vám navštívit showroom Spahouse – tato společnost se specializuje na prodej venkovních vířivek od renomovaných světových výrobců. Nabízí mimo jiné švédské vířivky IQue Sweden, které jsou přizpůsobeny nejdrsnějším severským podmínkám, a umožní vám tak celoroční používání.

Technologie, které hovoří pro

Navštívíte-li tento showroom nabízející vířivky v Brně, čeká na vás opravdu jedinečná přehlídka všech unikátních výhod vířivek IQue. Ty vynikají především trojitou termální izolací, jež funguje na principu ZTTI. Ten je uplatňovaný například v kosmických skafandrech a jeho hlavní přínos je v tom, že reflektuje teplo zpět do vířivky. Výhodou této izolace je tedy to, že zadržuje teplý vzduch vytvořený horkou vodou, a minimalizuje tak únik teploty i efekt ochlazování z venku. Pokud byste ji porovnali s pěnovou izolací, je její účinnost vyšší až o 30 %, takže výrazně snižuje náklady na provoz.

 

Další nezpochybnitelnou výhodou je pak to, že vířivky IQue garantují až 20letou životnost. A vynikají také unikátními masážními a filtračními vlastnostmi i ergonomií masážních míst.

Přesvědčit se o výhodách venkovních vířivek můžete v showroomu vířivek v Brně, kde si je dokonce můžete vyzkoušet na vlastní kůži. A máte-li to do Brna daleko, inspirujte se na e-shopu, nebo se vydejte do showroomu Spahouse v Praze či Hradci Králové. Rozhodně nebudete litovat.