Foto: Freepik

Uvažujete o kvalitním iPhonu, ale aktuální modely jsou cenově příliš vzdálené? Skvělým řešením je iPhone 12 Pro, který i dnes patří mezi top smartphony. Přečtěte si, proč byste po něm měli sáhnout.

Elegantní a odolný design s ostrým OLED displejem

12 Pro zaujme elegantním hranatým designem s plochými hliníkovými rámečky, který se stal novým poznávacím znamením iPhonů. OLED displej Super Retina XDR s úhlopříčkou 6,1″ patří k tomu nejlepšímu na trhu. Uživatele potěší ostrým a jasným obrazem. Sklo Ceramic Shield činí telefon mimořádně odolným proti pádům či poškrábání. Tělo má certifikaci IP68, takže telefonu nevadí ani voda.

Výkonný čip i další komponenty na špičce

Srdcem přístroje je dodnes špičkový čipset A14 Bionic, který bez problémů rozjede jakoukoli aplikaci či hru. Telefon funguje maximálně svižně a plynule. K tomu přidejte 6 GB RAM paměti pro bezproblémový multitasking.

Úložiště s kapacitou 128 GB pojme množství dat, fotek i videí. Podporované 5G zajistí rychlé připojení k internetu.

Profesionální fotoaparát pro detailní a kvalitní snímky

12 Pro vyniká zejména fotoaparátem, který Apple v tomto modelu posunul na novou úroveň. Skládá se z trojice objektivů – širokoúhlého, ultra-širokoúhlého a teleobjektivu s 3násobným optickým zoomem. Ten funguje i jako makro pro detailní záběry zblízka. Kromě hlavního fotoaparátu disponuje 12 Pro i LiDAR senzorem pro rychlé ostření.

Pokud máte raději telefony s větším displejem, vyzkoušejte iPhone 12 Pro Max.

Celodenní výdrž i dobíjení pro rychlé doplnění energie

Baterie s kapacitou 2815 mAh sice nepatří k nejobjemnějším, ale výdrž telefonu je solidní. Zvládnete bez potíží celý náročný den. Podpora rychlého nabíjení navíc doplní za půl hodiny kolem 50 % kapacity.

Srovnání: Nové modely nabídnou hlavně lepší výdrž

Ve srovnání s novějšími iPhony 13 a 14 Pro drží 12 Pro stále špičkovou úroveň v oblasti fotoaparátu, výkonu i zpracování. Lehce zaostává pouze s výdrží baterie, kterou Apple postupně vylepšuje.

Celkově se stále jedná o smartphone nejvyšší prémiové třídy, který za novějšími modely příliš nezaostává. Za výrazně nižší cenu představuje velmi výhodný nákup.

Vsaďte na osvědčenou kvalitu

Hledáte kvalitní iPhone za rozumnější cenu? Pak je pro vás skvělou volbou iPhone 12 Pro, který dodnes splňuje nároky náročnějších uživatelů. Nabízí prémiové zpracování, výkon, fotoaparát i displej. Pokud si nejste jistí, zda je pro vás tou pravou volbou, přijďte se na něj podívat a vše si vyzkoušet. Těšíme se na vás v kamenné prodejně JabkoLevně.

Sázkou na osvědčený model ušetříte tisíce korun ve srovnání se zbrusu novými typy. Telefon iPhone 12 Pro představuje vyváženou kombinaci vysokého výkonu, spolehlivosti a přijatelné ceny.