Foto: Freepik

Tandem: Tale of Shadows

Tato hra vypráví příběh z pohledu Emmy a medvídka Fentona, kteří řeší různé záhady a snaží se vyřešit záhadu okolí zmizení kouzelníka Thomase Kanea. Spolu pak projdete pět světů, které jsou laděné do viktoriánského stylu. Společně pak musí vyřešit více než čtyřicet hádanek a překážek.

V každém světě je pak hlavní boss, který má podobu nějaké hračky. Jako hlavní postava nemáte možnost útočit, a proto musíte všeš vyřešit jen svou logikou a strategií. Nejdůležitější je v této hře měnit relativně často pohledy Emmy ze shora a ze spoda a u Fentona horizontální a boční.

The Evil Within 2

U této hry si zahrajete hlavní dějovou linku v roli detektiva Sebastiana Castellanosa, který hledá svou dceru Lily považovanou za mrtvou. Z toho důvodu musí vstoupit do svět STEM, kde zažívá nejrůznější stavy mezi realitou a halucinacemi. Sám má navíc jak strach tak spousty vlastních démonů.

Hra má poměrně rozsáhlý otevřený svět, který je plný dobrodružství i nepřátel a osobně hodnotím jako pozitivum, že se můžete rozhodnout nepřítele konfrontovat nebo se před ním ukrýt. U této hry je skutečně povedená grafika a zvukový doprovod jen dodává na strašidelné atmosféře.

Zdroj: Gamebot.cz (odkaz 1, odkaz 2)