Foto: Freepik

Je důležité zmínit, že tato skvělá hra bude k dispozici zdarma ke stažení na platformě Epic Games od 7. září. Nyní se podíváme na naši recenzi této hry.

Fantasy dobrodružství s výraznými hrdiny Hlavním protagonistou příběhu je Korghan Twice-Born, odvážný bojovník, jehož charakter připomíná známé postavy jako Conan nebo Imaro. Korghan má za sebou mnoho dobrodružství, včetně svého návratu z říše mrtvých po smrti na vzdáleném místě. Hra nás zavede do Starfallu, rozsáhlého města postaveného kolem pramene magie světa. Právě když Korghan dorazí do tohoto města, začne Starfall upadat do chaosu a násilí.

Během hry se s námi seznamují s Korghanem a dalšími hrdiny, kteří tvoří jádro jeho skupiny. Společně se snaží napravit nespravedlnosti a pomstít zločiny. Během hry se postavíme proti koruptním šlechticům, bláznivým kouzelníkům, chamtivým obchodním baronům a krvežíznivým kultistům, abychom osvobodili obyvatele Starfallu od jejich útlaku.

RPG prvky a možnost personalizace Hlavními postavami hry jsou Faydin, obratný žoldák s mnoha nepřáteli v Starfallu; Lavella, kněžka, jejíž vidiny ji přivedly k Korghanovi; Renna, pyromantka, která omylem uvěznila duši svého bratra v elementárním bytosti; a Rohin, který se považuje za největšího zloděje ve Starfallu. Během hry se k nim přidají další hrdinové s jedinečnými schopnostmi a možnostmi, což přináší rozmanitost do čtyř hratelných tříd.

V rámci Spelldrifter se hráči ponoří do bohatého světa, kde strategie a rozhodování hrají klíčovou roli. Hra nabízí širokou škálu karetních dovedností a strategických možností, které lze využít při taktických soubojích. Každý hrdina má své unikátní schopnosti a taktiku, což umožňuje hráčům experimentovat s různými strategiemi a přizpůsobit si svůj herní styl. Spelldrifter tak přináší nejen zajímavý příběh a fascinující postavy, ale také hlubokou a zábavnou strategickou hratelnost pro všechny fanoušky fantasy dobrodružství.

Zdroj: gamebot.cz (odkaz)