Foto: Freepik

1. Ocelové protipožární dveře BB ADORY OP III

Ocelové protipožární dveře BB ADORY OP III jsou ideální volbou pro vnitřní i vnější prostředí. Tyto dveře nabízejí vysokou požární odolnost díky svým speciálním materiálům a konstrukci. Křídlo je tvořeno ocelovým rámem a plášti z pozinkovaného plechu, a vnitřní výplň je přizpůsobena požadované požární odolnosti. Intumescentní páska zajišťuje další úroveň bezpečnosti.

2. Ocelové protipožární dveře BB ADORY OP IV, OS IV

Ocelové protipožární dveře BB ADORY OP IV, OS IV nabízejí nejen vysokou požární odolnost, ale také tepelnou izolaci. Systémová ocelová zárubní a speciální protipožární materiály ve výplni tvoří neprostupnou bariéru proti ohni. Křídlo je pevné a robustní, s bezpečnostním zámkem a závěsy, které zajišťují správnou funkci.

3. Prosklené výřezové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS III

Prosklené výřezové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS III spojují estetiku s bezpečností. Výřezy v dveřích umožňují světlo proniknout do prostoru, zatímco stále zajišťují vysokou požární ochranu. Kombinace ocelového rámu, protipožárních materiálů a intumescentní pásky zabezpečuje optimální bezpečnost.

4. Prosklené výřezové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS IV

Prosklené výřezové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS IV jsou výbornou volbou pro prostředí, kde je estetika na prvním místě. Prosklené výřezy v kombinaci s ocelovým rámem a protipožárními materiály přinášejí jedinečnou kombinaci designu a bezpečnosti. Bezpečnostní zámek a nerezové závěsy jsou zde samozřejmostí.

5. Prosklené rámové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS IV

Prosklené rámové ocelové protipožární dveře BB ADORY OS IV jsou typ dveří kombinuje průhlednost a odolnost. Rámová konstrukce s prosklenými panely umožňuje maximální propust světla, zatímco požární vlastnosti zajišťují bezpečnost. Tato varianta je ideální pro prostory, které vyžadují transparentnost a ochranu.

BB Kovo nabízí široký výběr protipožárních dveří, které splňují nejvyšší standardy a zároveň se hodí do různých prostředí. Každý typ má své specifické vlastnosti a použití, takže si můžete vybrat ten nejvhodnější pro vaše potřeby. Bezpečnost by neměla být kompromisem – s BB Kovo můžete mít jak bezpečné, tak stylové dveře.