Foto: Freepik

Dodo Peak: Barevná zábava na vrcholcích

Dodo Peak“ je mobilní hra, která vás zavede do světa kouzelných ostrovů a skákajících ptáků. Vyvinutá studiem Moving Pieces Interactive, tato hra přináší hráčům jednoduchý, ale zábavný herní koncept. Hlavním hrdinou je roztomilý pták jménem Dodo, který se vydává na dobrodružství po různých ostrovech plných výzev a hádanek. Vaším úkolem je přesně načasovat skoky a vyhnout se překážkám, aby jste dosáhli cílového bodu a zachránili dalšího ptáčka uvězněného na vrcholu. Hra „Dodo Peak“ vyniká svou půvabnou grafikou, jednoduchým ovládáním a návykovým herním zážitkem.

Black Book: Magická cesta Šamanstvím

Pokud preferujete temnější a magický svět, hra „Black Book“ je pro vás tou pravou volbou. Tato temná fantasy hra vás zavádí do světa ruského folklóru a šamanství. Hrajete za ženu jménem Vasilisa, která se vydává na nebezpečnou cestu za znalostmi a mocí. S pomocí kouzel a zaklínadel z „Black Book“ budete zkoumat tajemství a řešit hádanky v atmosféře plné magie a nadpřirozena. Hra vás vtáhne do hlubokého příběhu, kde budete čelit duchům, démonům a dalším temným silám.

Dostupné na Epic Games od 17. srpna

A teď máme pro vás skvělou zprávu! Od 17. srpna budou hry „Dodo Peak“ a „Black Book“ k dispozici zdarma ke stažení na platformě Epic Games. To znamená, že si budete moci užít tyto úžasné herní zážitky bezplatně a prozkoumat svět skákajících ptáků a magie. Stačí se přihlásit do svého účtu na Epic Games a stáhnout si tyto hry, abyste mohli zažít hodiny zábavy a dobrodružství přímo na svém počítači.

Takže jestliže jste fanoušci barevné zábavy na vrcholcích nebo temného světa magie a kouzel, „Dodo Peak“ a „Black Book“ jsou pro vás tím pravým. A nezapomeňte, že od 17. srpna si můžete tyto hry zdarma stáhnout na platformě Epic Games a vstoupit do světa nekonečné zábavy a dobrodružství.

Zdroj: MovingPieces.io (odkaz), Mooseman.ru (odkaz)