Foto: Freepik

Bezpečnostní dveře jsou klíčovým prvkem v zajištění bezpečí v našem domově nebo v komerčních prostorách. Tyto dveře jsou speciálně navrženy s cílem poskytnout vysokou úroveň ochrany proti různým nebezpečím, jako je rozbití nebo násilné vniknutí. Jsou široce využívány v nemocnicích, bankách, datových centrech, vojenských a vězeňských objektech, ale také v soukromých domech nebo místnostech, kde je třeba chránit cennosti.

Ocelové bezpečnostní dveře představují jednu z nejefektivnějších možností pro zvýšení bezpečnosti a ochrany. Jejich konstrukce zahrnuje pevnou celoocelovou konstrukci, trny proti vysazení, bezpečnostní kování a certifikované elektronické či mechanické zámky. To vše dohromady tvoří neprostupnou bariéru pro potenciální vetřelce a neoprávněné osoby.

BB kovo nabízí dva typy bezpečnostních dveří RC3 a RC2, které splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Díky své různorodosti mohou být dveře vyrobeny jako jedno nebo dvoukřídlové, plné nebo prosklené bezpečnostní dveře RC3, vhodné pro interiér i exteriér a dokonce i s protipožární odolností do EI 120.

Bezpečnostní dveře RC3 od BB kovo jsou vysoce odolné proti násilnému vniknutí. Konstrukce těchto dveří zahrnuje vnitřní zesílený jäcklový rám, pláště z pozinkovaného plechu a speciální protipožární výplně podle požadované požární odolnosti. Pasivní křídlo u dvoukřídlových dveří je vybaveno pancéřovými táhly, která křídla připevní k podlaze a nadpraží zárubně. Tyto dveře jsou vybaveny mechanickými, elektromechanickými nebo elektromotorickými tříbodovými bezpečnostními zámky a samozavírači, které se automaticky uzamknou při dovření dveří. Vnitřní klikou lze zámek snadno odemknout pro pohodlný únik.

Dalším typem jsou bezpečnostní dveře RC2. Jejich konstrukce obsahuje jäcklový rám, pláště z pozinkovaného plechu, pevné závěsy TRIO 15 a trny proti vysazení. K zámku je použit vysoce kvalitní zámek typu MBH s volitelnou panikovou funkcí.

Bezpečnostní dveře od BB kovo nejenže poskytují vynikající ochranu, ale také zdůrazňují funkčnost, dlouhou životnost a estetický vzhled. To znamená, že při výběru těchto dveří nebudete muset kompromisovat mezi bezpečností a designem.

Při rozhodování o bezpečnostních dveřích je důležité vzít v úvahu vaše specifické potřeby a požadavky na bezpečnost. Bezpečnostní dveře RC3 a RC2 od BB kovo vám však mohou nabídnout klid a jistotu, že váš majetek a vaše blízcí jsou v bezpečí.