Foto: Freepik

The Elder Scrolls Online je dílem renomovaného herního studia Bethesda Softworks, které stojí za několika úspěšnými tituly série Elder Scrolls, jako je Skyrim nebo Oblivion. Hra nabízí úchvatný otevřený svět, v němž můžete objevovat různorodá místa, plnit úkoly, bojovat s temnými silami a dokonce se spojit s dalšími hráči v epických dobrodružstvích.

V Elder Scrolls Online si můžete vytvořit vlastní postavu, kterou dále rozvíjíte a přizpůsobujete svému hernímu stylu. Vyberte si svou rasu, třídu a specializaci a stanete se hrdinou, který má osud celého Tamrielu ve svých rukou. Ponořte se do rozmanitých krajů, jako jsou tajemné lesy Valenwoodu, sopečná země Morrowindu nebo chladné severní oblasti Skyrimu.

Jedním z největších lákadel The Elder Scrolls Online je jeho bohatý a propracovaný příběh. Každá oblast má svůj unikátní dějový oblouk a nepřeberné množství vedlejších úkolů, které vás vtáhnou do světa Intrik, mocných aliancí a tajemných záhad. Potkáte zde řadu zajímavých postav, budete se zaplétat do politických spiknutí a rozhodovat o osudu celých regionů.

Co se týče herního systému, The Elder Scrolls Online nabízí dynamický bojový systém, který se zakládá na akčních soubojích. Zde se vaše dovednosti, reflexy a strategie budou hodně počítat. Můžete se zapojit do masivních PvP bitev, kde si měříte síly s ostatními hráči v rozsáhlých konfliktech, nebo se spojit s ostatními hráči a společně čelit hordám nepřátel v epických PvE dobrodružstvích.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že The Elder Scrolls Online se pravidelně aktualizuje a rozšiřuje o nové obsahy, což znamená, že stále máte důvod se do světa Tamrielu vracet. Od malých eventů až po velké expanze, stále budete mít co objevovat.

Pokud jste ještě nevyzkoušeli The Elder Scrolls Online, nebojte se a využijte příležitosti, kterou nabízí platforma Epic Games. Od 20. července se dobrodružství v Tamrielu otevře pro všechny zájemce zdarma. A pokud jste již hráči této epické hry, máte nyní příležitost zvát své přátele do tohoto nádherného světa a společně zažít nezapomenutelná dobrodružství.

Zdroj: Gamebot.cz (odkaz)