Foto: Freepik

Hlavním cílem hry je dostat se za každou cenu ven z bezčasové smyčky a zastavit zdrcující cyklus zoufalství. Na začátku svého dobrodružství si hráči vybírají jednu z odemykatelných postav a balíček karet, který bude jejich prostředkem k přežití. Každá expedice probíhá po náhodně generované smyčce, takže žádná cesta není stejná jako předchozí.

Strategie a plánování jsou klíčem k úspěchu. Hráči musí moudře umísťovat budovy, terén a nepřátelské karty na smyčku, aby vytvořili svou vlastní nebezpečnou cestu. Více než kdy jindy zde platí pravidlo „všeho s mírou“ – správná rovnováha mezi kartami zvyšuje šance na přežití a současně umožňuje získávat cenné poklady a zdroje pro tábor přeživších.

S každým zvládnutým kolem smyčky budou hráči porážet hrozivé bytosti a odhalovat silnější a lepší výbavu, kterou mohou ihned nasadit. Postupem času mohou odemykat nové dovednosti a vylepšovat své karty, což dodává hře ještě větší hloubku a různorodost.

Významnou součástí hry je také rozšiřování tábora přeživších. Hráči mohou využít získaných zdrojů k vylepšení tábora a získání cenných posil pro další výpravy na smyčce.

Loop Hero nabízí také epickou dobrodružnou kampaň, během níž hráči čelí sérii strážců, kteří stojí na cestě k osvobození světa. Celá sage je bohatá na nebezpečí, vzrušení a zajímavé zvraty, které hráče nenechají na pochybách, že jejich úsilí má opravdu smysl.

Hra Loop Hero je tedy jedinečným zážitkem pro všechny hráče, kteří touží po dobrodružství, strategii a překvapeních. Od 3. srpna bude tato neuvěřitelná hra dostupná zdarma na platformě Epic Games, takže neváhejte a vstupte do světa nekonečných výzev, který vás dostane do víru nepoznaného!

Zdroj: LoopHero.com (odkaz)