Foto: poskytnuto inzernetem, imgbb.com

 

Problém s nesprávným polohováním monitoru může vést k chronickým potížím se zdravím, jako jsou bolesti hlavy, očí, zad a krku. To negativně ovlivňuje váš výkon v práci a celkovou produktivitu. Navíc nestabilní držák monitoru nebo absence takového zařízení ohrožuje vaše drahocenné technické vybavení.

Představujeme NB G45 – profesionální držák na monitory 17″ až 43″, který nabízí širokou škálu polohovacích možností pro dokonalé nastavení vaší obrazovky podle vašich potřeb. Díky plynulému nastavení výšky, otáčení, naklápění a pivotu si můžete snadno najít tu nejideálnější polohu pro vaši práci či zábavu.

Zažijte i vy úžasné změny ve svém pracovním prostředí díky NB G45. Pracovní místa se stanou uklizenější, ergonomičtější a efektivnější. Díky našemu držáku můžete snadno přizpůsobit polohu svého monitoru, což vede ke snížení napětí v těle a zvýšení produktivity.

Nabízíme vám NB G45 – kancelářský držák na monitory 17-43″ s maximálním zatížením 15kg, který podporuje VESA standardy 75×75 a 100×100. Držák je vyroben z hliníkové slitiny v luxusním černém provedení a poskytuje nastavitelnou výšku (200-520mm), vzdálenost od základny (0-630mm), otáčení do stran (+/- 180°), naklápění (+85° až -30°) a funkci pivot (+/- 360°). Navíc je vybaven USB portem na základně a systémem pro skryté vedení kabeláže. Uchycení je možné na okraj stolu nebo do prostoru stolové desky. Záruka na tento produkt je 5 let.

Nečekejte déle a osvoboďte svůj pracovní prostor od nepořádku a zdravotních problémů! Objednejte si NB G45 ještě dnes a zažijte revoluci ve vašem pracovním prostředí. Navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte naši zákaznickou podporu pro více informací o tomto úžasném držáku na monitory.