Foto: poskytnuto inzerentem, Beneficio

Beneficio je více než tvůrce webů

Webová agentura Beneficio se zaměřuje na vytváření webových stránek s prvotřídním designem a intuitivní administrací. Každý vytvořený web je pečlivě přizpůsobený identitě zákazníka a zároveň je uzpůsoben na různá zařízení, a to včetně počítačů, tabletů a mobilů. Důležitým faktorem je také rychlost vytvoření webu, která se díky efektivnímu procesu může pohybovat kolem 14 dní.

Spravujte si svůj web sami

Weby vytvořené Beneficiem se vyznačují jednoduchou a efektivní správou, kterou mohou sami zákazníci provádět. Tato možnost umožňuje udržet obsah webu aktuální, dle potřeb zákazníka a bez dalších nákladů. Navíc, Beneficio poskytuje podporu prostřednictvím telefonu a e-mailu, včetně návodů a osvědčených postupů pro práci s administrací, analytikou a zlepšování optimalizace (SEO) nových webových stránek zákazníka.

Díky použití platformy Strapi má Beneficio přístup k široké škále funkcí, které usnadňují tvorbu a správu webových stránek. Informace o těchto funkcích lze najít právě na jejich oficiální webové stránce. Beneficio se může pyšnit úspěšnými projekty a spokojenými zákazníky, kteří využívají jejich CMS systém pro své weby.

Tým Beneficio

Tým Beneficia je složený ze 12 odborníků a již vytvořil více než 150 webových stránek pro své loajální zákazníky. Proces vytvoření webu s Beneficiem je jednoduchý a transparentní. Začíná tím, že zákazník kontaktuje Beneficio a společně projednají detaily nového webu.

Poté Beneficio připraví zadání a stanoví rozsah webu spolu s cenou. Zákazník má také možnost vyzkoušet si administraci a funkčnosti systému, než se rozhodne pokračovat. Dále následuje přizpůsobení obsahu v administraci podle představ zákazníka. Pokud jsou zákazníkovy nároky vyšší, Beneficio navrhne design na míru.

Celý proces tvorby webu je obvykle dokončen a online dostupný do 14 dní od zadání. Po spuštění webu je Beneficio stále k dispozici pro poskytnutí technické podpory. Společnost také nabízí pomoc při optimalizaci webu pro vyhledávače, sociální média a správu PPC kampaní. Beneficio totiž není jen webová agentura, ale také marketingová agentura.

Beneficio se skutečně zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti tvorby a správy webových stránek. Jejich hlavním cílem je vytvořit kvalitní a uživatelsky přívětivý web, který odpovídá potřebám a očekáváním zákazníka. Využití platformy Strapi při tvorbě webů poskytuje Beneficiu konkurenční výhodu, díky níž mohou snadno a efektivně vytvářet webové stránky na míru. S jejich silným týmem a bohatými zkušenostmi je Beneficio ideální volbou pro ty, kteří hledají profesionální a cenově dostupné webové řešení.