Foto: Pixabay

Mobilní telefon není rozhodně žádnou levnou záležitostí, a proto si většina lidí opatří svůj mobilní telefon radjěi ochraným krytem, který dokáže zmírnit škody například po pádu na zem. Málokoho ale napadne, že by tento ochranný kryt mohl být i velice vhodným dárkem, zvláště pokud ho můžete personalizovat pro konkrétního uživatele.

K tomu slouží specializované společnosti, které dokáží vytvořit kryt na mobil s fotkou. V praxi tak můžete vzít oblíbenou fotku svého partnera, partnerky či vašeho děťátka a nechat vytvořit nádherný a osobitý dárek, který rozhodně potěší. Při výběru společnosti je ale důležité zaměřit se na jejich zkušenosti i na kvalitu používaných materiálů.

Nikdo totiž nechce, aby se fotka po pár zastrčeních do kapsy odrolila. Je proto nezbytné použít kvalitní a certifikovaný inkoust, který je zároveň šetrný k pokožce, protože mobilní telefon držíte v ruce větší část dne. Společností, které dokáží vyrobit ochranný kryt s vlastní fotkou v dostatečné kvalitě na našem trhu zas tolik není.

Nejvíce uživatelsky vyhledávaným dodavatelem pro vlastní kryt na mobil je webový portál vlastnikryt.cz. Důležitým faktem v případě tohoto portálu je široká nabídka modelů a typů krytů, protože na každý mobilní telefon potřebujete mít jiný kryt a ideálně ke každému typu mobilního telefonu mít ještě několik druhů ochranný krytů, jako například transparentní, silikonové či kryt typu knížkové pouzdro.

Posledním bodem, který je zapotřebí zmínit je zobrazování loga dodavatele. Někteří dodavatelé totiž využívají ochranné kryty vyráběné na zakázku jako vlastní reklamní předmět a umisťují tam svoje vlastní logo. V případě portálu vlastnikryt.cz se vám toto nestane, protože na ochranném krytu nalezente akorát svou vlastní fotografii.