Foto: Pixabay

Mirotel je renomovaný servis mobilních telefonů, specializující se na opravy a servis zařízení značky Apple. Společnost nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují opravy a výměnu dílů, a to nejen pro iPhone, ale také pro Apple Watch a iPady. Není nic horšího, než když máte prasklý displej, ale nechcete si kupovat nové zařízení, a tak raději používáte staré zařízení s tímto defektem.

Právě v oblasti repasování displejů se můžete obrátit na odborníky z Mirotel, kteří vám displej na iPhonu či iPadu vymění díky termo vakuové technologii. Tato technologie je velice efektivní, ale hlavně méně nákladná, a proto můžete ušetřit až 40 % nákladů na opravu displeje.

Nejde však jen o displej, ale o kompletní servis iPhonů a iPadů, kde vás může trápit nejen displej, ale třeba reproduktor, nabíjecí konektor a nebo se vaše zařízení dostalo do styku s vodou při vašich prázdninových hrátkách a nyní potřebujete první pomoc, abyste nepřišli o zařízení i o všechna data.

Foto: Pixabay

Hledáte-li proto servis iPhone Pardubice, musíte si vybrat nějakého spolehlivého partnera, který vám v krátkém časovém úseku se vším pomůže. Stejná situace je pak v případě, že hledáte servis Samsung Pardubice, protože mobilní telefony Samsung patří k těm nejpopulárnějším vůbec, ale i zde se vám může stát, že váš mobilní telefon nechtěně upustíte na zem nebo vám spadne do vody.

V tomto případě na nic nečekejte a obratem navštivte váš servis. Společnost Mirotel však neprovozuje jen pobočku v Pardubicích, ale vlastní i jednu pobočku v Praze. Nezanedbatelnou výhodou je i to, že tamní odborníci opravují veškerá zařízení přímo na místě, a tak nedochází ke zbytečným prodlevám, kdy je rozbité zařízení odesíláno do servisu.