Foto: dodáno inzerentem

Design a kvalita provedení Honor Magic 4 Pro

Honor Magic 4 Pro je krásně zpracovaný telefon s prémiovou kvalitou. Telefon má elegantní minimalistický design, který je stylový a funkční. Zařízení je k dispozici ve dvou barevných variantách, černé a bílé, které vypadají úchvatně. Dále má telefon neuvěřitelně odolná skleněná záda odolná proti poškrábání vyrobená z Corning Gorilla Glass Victus. Hliníkový rám telefonu navíc přidává na celkové robustnosti a dodává mu prémiový pocit.

Design Honor Magic 4 Pro je také výjimečně ergonomický. Zakřivené hrany a tenký profil telefonu umožňují pohodlné držení a používání po delší dobu. Tlačítka napájení a hlasitosti telefonu jsou umístěna na pravé straně zařízení, takže jsou snadno dostupná. Pod displejem je navíc umístěn snímač otisků prstů telefonu, což mu přidává na elegantním designu a pohodlí.

Kvalita displeje a obrazovky Honor Magic 4 Pro

Honor Magic 4 Pro má ohromující 6,81palcový OLED displej s rozlišením 1312 x 2848 pixelů. Displej telefonu se oproti svému předchůdci výrazně zlepšil s lepší přesností barev, kontrastem a jasem. Displej telefonu se může pochlubit vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz, díky čemuž je ideální pro hraní her a aplikace na sociálních sítích.

Displej Honor Magic 4 Pro má také snímač otisků prstů na displeji, který je neuvěřitelně rychlý a přesný. Kromě toho má displej telefonu také malý otvor pro přední kameru, který přispívá k jeho elegantnímu designu.

Funkce a možnosti fotoaparátu Honor Magic 4 Pro

Honor Magic 4 Pro je vybaven trojitým fotoaparátem s 50megapixelovým primárním senzorem, 64megapixelovým ultraširokým senzorem a 12megapixelovým periskopovým teleobjektivem. Nastavení fotoaparátu telefonu je neuvěřitelně univerzální a dokáže zachytit úžasné fotografie za jakýchkoli světelných podmínek. Kromě toho má fotoaparát telefonu mnoho funkcí, včetně rozpoznávání scény AI, nočního režimu a nahrávání 4K videa.

Přední kamera Honor Magic 4 Pro je 12megapixelový snímač v malém výřezu na displeji telefonu. Přední fotoaparát telefonu dokáže také pořizovat úžasné selfie a nahrávat video v rozlišení 1080p.

Foto: dodáno inzerentem

Výdrž baterie a výkon Honor Magic 4 Pro

Honor Magic 4 Pro má výkonnou 4600mAh baterii, která bez problémů vydrží celý den na jedno nabití! Telefon také podporuje 100W rychlé nabíjení, které dokáže nabít z 0 na 100 % za 30 minut. Možnosti rychlého nabíjení telefonu jsou výrazným vylepšením oproti jeho předchůdci, takže je ideální pro uživatele, kteří jsou stále na cestách.

Honor Magic 4 Pro pohání procesor Qualcomm Snapdragon 888+ a má 8 GB RAM a 256 GB vnitřní paměti. Výkon telefonu je výjimečný a hravě zvládne i ty nejnáročnější aplikace a hry. Telefon také běží na Honor’s Magic UI 6.0, založeném na Androidu 12, a nabízí čisté a plynulé uživatelské prostředí.

Závěr

Honor Magic 4 Pro je telefon, který nabízí styl i odolnost. Estetická přitažlivost smartphonu a vynikající konstrukce jej odlišují mezi nasyceným průmyslem mobilních zařízení. Kromě toho působivá obrazovka, přizpůsobivá konfigurace fotoaparátu a vynikající výdrž baterie a účinnost z něj činí prvotřídní volbu pro jednotlivce, kteří od svých přístrojů vyžadují špičkový výkon. Honor Magic 4 Pro je ukázkovým příkladem stylového a odolného smartphonu, který by měl být považován za nejlepší volbu pro jednotlivce, kteří hledají vysoce kvalitní mobilní zařízení.