Foto: Pixabay

Pro dobře osvětlenou párty s kamarády je tu reproduktor SENCOR SSS 3100, která zvládne přehrávat hudbu po 7 hodin. Světelné diody obzvláštní jakýkoliv prostor a pokud byste chtěli spíše tmu, jednoduše je vypnete. Bát se nemusíte ani vody, protože je opatřen IPX5 stupněm krytí. Pořídíte za 1 499 Kč.

Řada reproduktorů HYPE je hodná pro outdoorové aktivity, jak díky stupni krytí IPX7, tak i díky svému lehkému provedení. LED diody po stranách reproduktorů umí navodit příjemnou atmosféru. Teď už jen stačí si vybrat jednu ze tří velikosti – SSS 6602 HYPE L vydrží hrát 8 hodin stejně tak jako SSS 6502 HYPE. Nejmenší varianta SSS 6202 HYPE S nabízí přenos až 12 hodin. Cena od 799 Kč.

Pro pořádnou taneční akci využijte SIRIUS SSS 6800 MAXI. Čtyři reproduktory skládající se ze dvou středobasových, dvou výškových a dvěma pasivními zářiči poskytnou čistý přenos trvající až 13 hodin. Poutko pro pohodlné přenášení, stupeň krytí IPX6 a zabudovaná powerbanka pak z něj dělají originálního parťáka na větší akce. Pořídíte za 2 999 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Sencor