Foto: Pixabay

Na pomoc při úklidu si vezměte pomocníky, kteří vám úklid ulehči. Například pro dokonale čistá okna poslouží čistič oken SENCOR SCW 3001YL. Na rozdíl od klasického čištění hadrem totiž za sebou nezanechává nevzhledné šmouhy a ani si nemusíte ničit ruce namáčením. Skvěle se hodí i na skleněný nábytek nebo zrcadla. 

Na podlahy existuje řada různých druhů typů vysavačů. Mezi nejekologičtější a nejméně nákladnou variantu patří bezsáčkové vysavače. Pokud jste odpůrci vysávání a víte, že existuje hromada jiných činností, které vás víc naplňují, je pro vás robotický vysavač ta správná volba. SENCOR SRV 9550BK si poradí s kobercem i tvrdou podlahou. Jednoduše si naplánujte úklid skrz mobilní aplikaci a nechte ho pracovat za vás.

Milovníkům úklidu pak udělá radost SENCOR SVC 0825 s bohatým příslušenstvím. Na těžko dostupná místa se konečně dostanete díky 180° pohyblivé hlavici. Za ruční jednotku pak lze umístit dva systémy – ERGO FLEX, který sklopíte do 90° úhlu a AQUA8 pro mokré vysávání a vytírání.