Foto: betonoveploty.net

Ani by vás nenapadlo stavět plot v zimě? Proč by to měl být problém? Plotu nevadí, že spadne sem tam nějaká vločka a nám taky ne. Víc se oblečeme a i když je zima, při stavbě plotu se zahřejeme. Chcete-li být na jaro připraveni, pak neváhejte a nechte si postavit plot již nyní v zimě. Ptáte se, jaký je ten nejvhodnější? Inu záleží na vašich požadavcích. Chcete-li plot, který něco vydrží, nebudete se o něj muset starat a on vám na zahradě vytvoří dokonalé soukromí, potom vsaďte na betonový plot od firmy Kulkabex, s.r.o.

To jsme totiž my, stavíme betonové ploty už dlouho, máme léta zkušeností a osvědčeného dodavatele kvalitních plotových dílců. Máme vzorkovou prodejnu v Tupadlech u Čáslavi, zavítejte k nám a přesvědčte se, že i vašemu domu bude betonový plot slušet. Prohlédnete si u nás ploty zblízka, můžete se s námi o čemkoli poradit. Pokud to k nám máte moc daleko, mrkněte na naše stránky. Najdete tam on-line nástroj vizualizace plotu. Stačí sem zadat parametry plotu a program vám vykreslí, jak bude plot s danými parametry vypadat kolem vzorového domu. Jeho velkou výhodou je, že si můžete vyzkoušet nejrůznější kombinace, porovnat je mezi sebou a potom si z nich vybrat tu, která vás nejvíce oslovila.

A jak plot vypadá

Betonové ploty mohou mít řadu dekorů, barev i tvarů. Novinkou je lamelový plot, který není zcela neprůhledný, je tvořen lamelami s průzory, které plot výrazně opticky odlehčují. Dekor může být z jedné či obou stran plotu, přidáte barvu a máte originální plot, který bude ladit s vaším domem. Chcete-li mít trochu víc přírodní plot, vyberte si variantu s dřevěnými latěmi. Ty mohou být zařazeny mezi betonové plotové desky, nebo tvořit zakončení plotu. V každém případě rozbijí jednotvárnost betonu, oživí ho a opticky odlehčí. Vyberte si některý z našich betonových plotů a radujte se z vašeho bydlení i zahrady.