Foto: Pixabay

V některých případech se ale vyplatí trochu té kreativity přeci jenom zapojit. Zejména pokud dáváme dárky obchodním partnerům, na kterých de facto závisí nepřímo naše existence. Ti jistě před Vánoci dostali od každého stohy kalendářů a hromadu propisek, ale pokud je chcete skutečně zaujmout, můžete jim letos dát hrnek s potiskem vašeho firemního loga.

To určitě čekat nebudou a s jistotou je to potěší, protože se jedná o velice praktický dárek. Pokud ho navíc budou používat, budou vám tím neustále dělat reklamu, což je přidaná hodnota. Druhým originálním dárkem je pak třeba vlastní triko s potiskem vašeho firemního loga, které můžete dát zase svým zaměstnancům.

Triko s vlastním potiskem je dobrý nápad nejen pro vaši firmu, ale i mimo ni. Můžete si třeba s vaší manželkou či partnerkou nechat vyrobit partnerská trika s vašimi fotografiemi či vzkazy nebo můžete jen vy nechat vyrobit manželce triko s vyznáním lásky. V tomto směru je možností nepřeberné množství.

V dřívějších dobách by tímto výčet předmětů s personalizovaným tiskem skončil, ale díky postupující moderní technologii jsou dnes firmy, které dokážou vytisknout váš obrázek, logo či vzkaz prakticky na cokoliv. Může se klidně jednat o ručník, batoh, propisku, mikinu nebo i takovou specialitku, jako je spodní prádlo.

Než ale budete někomu svěřovat svou zakázku, tak se ujistěte, jakou metodou bude nanášet vaše přání na konkrétní předmět. Existují totiž postupy, které nejsou tak kvalitní a po dvou vypráních vše zmizí. Proto je lepší zvolit nějakou stabilní firmu s dlouholetou tradicí, jako je Moje-Triko.cz, která působí na našem trhu již od devadesátých let.