Foto: Pixabay

Dneska si nikdo již neumí představit svůj život bez počítače, a to nejen pro potřeby vzdělávání, ale také pro potřeby práce z domova, která se stala během pandemie koronaviru velice populární. Ještě před pandemií lidé většinou sháněli pouze nová zařízení, za která utráceli zbytečně mnoho tisíc korun.

Čím dál více se ale ve srovnání s předešlými roky prosazuje trend, kdy zákazníci začínají preferovat zboží tzv. z druhé ruky. Tento trend pak neplatí jen u technologií, ale prakticky ve všech odvětvích – při nákupu automobilu, oblečení i elektroniky. Důvod k této změně chování zákazníků na trhu je prostý – lidé chtějí co nejlepší poměr reálné užitné hodnoty a ceny.

To je přesně to, co nabízí repasovaná technika. Jde o zařízení z kategorie prémiových a elitních modelů, které bylo v cizině zakoupeno a sloužilo několik let (zpravidla 3 roky) ve větší firmě či instituci. Poté bylo nahrazeno novým a tato použitá technika byla odkoupena společností specializovanou na repasovaná zařízení.

Vše bylo otestováno, profesionálně vyčištěno a případné vadné díly byly nahrazeny. Po generální opravě je tak k dispozici zařízení vyrobené z nejkvalitnějších materiálů, které ale stojí i o 70 % méně než v případě zakoupení nového modelu. Co málokdo ale tuší, je, že zákazník při koupi dostane záruku, jako by se jednalo o nové zboží.

Navíc je zde i několik dalších výhod. U repasovaného notebooku víte, že jde o ozkoušené zařízení, které bylo pod zátěží několik let a jde tedy o kus, který vydrží. Tuto jistotu u nového zboží nikdy nemáte. Není tak logicky dle zdravého selského rozumu potřeba utrácet desetitisíce korun za notebook, který můžete mít v daleko lepší kvalitě a za zlomek ceny.

Abyste měli jistotu, že dostanete tu nejlepší péči a skutečně kvalitní počítač, měli byste se rozhodně obrátit na uživatelsky ozkoušenou společnost, jakou je například NetStores, s.r.o., která provozuje na našem trhu jeden z největších e-shopů tohoto druhu – LevnaPC.cz. 

Pokud se příliš v této problematice neorientujete, můžete se na ně obrátit a jejich odborníci vám navrhnou zařízení, které bude odpovídat vašim potřebám i představám. V listopadu navíc probíhá speciální akce na e-shopu LevnaPC.cz, kde je doprava zdarma při doručování na odběrná místa. Využijte tak tuto jedinečnou možnost.