Foto: Pixabay

realme C33 přichází s novým designem Boundless Sea, který je tenký pouhých 8,3 mm a spojuje vizuální zážitek s pohodlným pocitem. 2D kompozitní materiály vyrobené z PC a PMMA s vysokou propustností světla, přináší navíc průsvitný světelný efekt.  Zároveň je tento materiál odolný a nedá se snadno deformovat. Zadní strana telefonu  má pravoúhlý rámeček a jednobarevný zadní  kryt. To vše přináší nezapomenutelný zážitek z těla smartphonu.

Realme C33 bude mít nejlepší 50Mpx fotoaparát se softwarovými výhodami

CHDR umožňuje modelu C33 pořizovat na fotografiích jasnější detaily a tím možnost  vytvořit dokonalé fotografie. Díky funkci “Optimalizované scény” v protisvětle a přeexponované oblasti poskytuje realme C33 jasnější a prokreslenější snímky a také ostřejší světlé oblasti.

Díky technologii vylepšeného potlačení světelných bodů zachytí uživatelé s realme C33 více detailů ve světlých oblastech, zatímco vysoký dynamický rozsah přináší lepší dynamiku snímků.

 

Realme C33 také poskytuje více fotografických funkcí, které mohou milovníci fotografování využívat při své tvorbě:  50MPx, Krása, Filtr, HDR, Panoramatický pohled, Portrét, Časosběr, Expert, Super noc atd. Funkce nahrávání videa poskytuje nahrávání videa v rozlišení 1080p/30 snímků za sekundu.

Navrženo se stylem

Fotoaparát C33 se zcela novým designem využívá proces unicover, který vytváří bezproblémový design „vše v jednom“. Díky modulu zadního fotoaparátu, který splývá se zadním šasi, byl model C33 vytvořen s využitím detailů na úrovni mikronů, aby vznikl dynamický vizuální efekt vytvářející světelné sloupy v zadním materiálu. Překrytý třpytivou pískovou kompozitní texturou vytváří C33 efekt „vodního toku“, který se třpytí v různých úhlech světla.

 

Model C33 bude k dispozici  jedinečných barvách, Sandy Gold a Night Sea, a je ultra tenký se svými 8,3mm.

Dlouhá výdrž

C33 je vybaven výkonným procesorem Unisoc T612 a baterií s kapacitou 5000 mAh, která poskytuje silný celodenní výkon. Díky výkonné osmijádrové architektuře dosahuje procesor Unisoc T612 v benchmarku AnTuTu skóre 221 253 bodů. Díky této nové čipové sadě podporuje realme C33 hraní špičkových her a prémiovou zábavu.

Cenově dostupný telefon

Model C33 je pokračováním obnovené strategie společnosti realme přinášet uživatelům cenově dostupné chytré telefony s moderním designem a technologickými inovacemi, které předčí svou cenou. 

V rámci svého slibu, kdy společnost realme poskytuje dostupné technologie za dostupnou cenu, co největšímu počtu lidí, vyplňuje model C33 mezeru na trhu základních smartphonů bez kompromisů v oblasti uživatelského zážitku. Po uvedení modelů C31 a C35 se jedná o třetí díl řady C, která společně nabízí kompletní řadu chytrých telefonů pro potřeby každého uživatele.

O společnosti realme

Realme je technologická značka, která se specializuje na poskytování technologických produktů s komplexním vynikajícím zážitkem pro globální uživatele. Společnost realme byla založena v roce 2018 a je nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů v Evropě v roce 2021; a nejrychlejší značkou chytrých telefonů, která kdy v historii dosáhla 100 milionů dodávek.

Ambicí společnosti realme je udávat trendy a poskytovat lidem produkty, které zaručují nezapomenutelné zážitky. Zavázali jsme se vytvářet chytrý, propojený a trendy životní styl pro mladé, demokratizujeme špičkové technologie a poskytujeme nejlepší technologické produkty v každém cenovém segmentu.

Společnost realme spustila ekosystém realme TechLife, podporovaný strategií 1+5+T, který se soustředí na chytré telefony a rozšiřuje se na 5 klíčových kategorií chytrých televizorů, nositelné elektroniky, TWS, notebooků a tabletů a technologických produktů značky realme TechLife® ve 3 kategoriích Smart Life Care, Smart Entertainment a Smart Connect. realme vyvíjí další technologické produkty s inovativními partnery, aby obohatila ekosystém realme TechLife.