Foto: Pixabay

Jde o novinku z pohledu WhatsAppu, protože většina konkurenčních chatovacích platforem již podobnou funkci nabízejí. Jde o to, že většina z nás už nemá ani čas telefonovat a raději napíše krátký vzkaz do WhatsAppu. Při rychlém psaní se ale velice často objeví chyba v textu.

Zkrátka napíšete vzkaz, odešlete a pak si dodatečně všimnete, že jste něco napsali špatně. Nezbývá nic jiného než naspat dovysvětlení či omluvu za překlep, protože takový překlep může změnit i význam celého sdělení. Vývojáři WhatsAppu nyní ale přicházejí z funkcí, která by měla umožnit opravit již odeslanou zprávu.

Foto: Pixabay

Jako vždy nejsou známy žádné bližší informace, ale ze serveru WABetaInfo je potvrzené, že tato funkce se již realizuje. Není známo ani to, zda můžete zprávu opravit například do 5 minut od odeslání či zda na to máte celý den. Podle odborníků by však upřesňující detaily měly spatřit světlo světa již v nejbližších dnech či týdnech.

Na první pohled by se mohlo zdát, že tato funkce patří mezi základní a u konkurence tomu skutečně tak je. Nedávno představila možnost opravit odeslanou zprávu i společnost Apple pro svou aplikaci iMessage. V případě iMessage má uživatel na opravu 15 minut a může odeslat opravenou zprávu až pětkrát. Příjemce pak všechny tyto změny také vidí.

Zdroj: tn.nova.cz (odkaz)