Foto: Pixabay

Nejdůležitější součástí každého pracovního dne „venku“ je správný výběr zavazadla – lehkého, praktického, dobře zabezpečeného, ale i stylového. Designový batoh Yenkee YBB 1501 s polstrovanými zády a popruhy neoslní pouze po estetické stránce, ale i po té funkční. Batoh je vybaven prvky, které nabízí ochranu proti zlodějům. Kromě materiálu odolnému vůči proříznutí je vybaven skrytými kapsami, důmyslně schovanými zipy, a navíc je lehce uzamykatelný pomocí TSA zámku. Abyste mohli být neustále na příjmu, nabízí batoh bezpečné nabíjení pomocí USB konektoru, ke kterému stačí přidat powerbanku z vnitřní strany batohu.

 

Pokud powerbanku zatím nevlastníte, doporučujeme elegantní kovovou Yenkee YPB 1180 s kapacitou 10 000 mAh. Dva výstupy USB-C a USB-A se postarají o nabití dvou zařízení současně a rovnoměrně rozdělí 5 W na každý port. USB-A navíc nabíjí rychleji než klasická nabíječka. Powerbanka je vybavená dotykovým displejem, který informuje o aktuální kapacitě baterie. Pořídit si ji můžete za 699 Kč ve dvou barevných variantách, šedé a červené. 

Co by byla powerbanka bez kabelu a co by to bylo za mobilní řešení s nepřehledným klubkem kabelů. Univerzální kabel Yenkee YCU 400 má hliníkový plášť a odolný nylonový oplet, který zajišťuje jeho dlouhou životnost. Kabel zároveň podporuje rychlé nabíjení s vysokou přenosovou rychlostí a je kompaktní s Micro USB konektorem, USB C a certifikovaným Lightning konektorem. Vysoce kompaktní a výkonný kabel je k dostání za 399 Kč. 

Pro vyřízení pracovních hovorů je mobilní kancelář dobré dovybavit ještě True Wireless sluchátky Yenkee YHP 01BT WE, která díky mikrofonům s potlačením šumu poskytují vynikající kvalitu hovorů. Pro přenos používají moderní Bluetooth 5.0 a jsou kompatibilní se zařízeními iOS i Android. Dotykové snímače se postarají o pohodlné ovládání sluchátek a jedním tlačítkem tak můžete přijmout a ukončit hovor nebo zastavit či ukončit písničku. Hudbu vydrží přehrávat nepřetržitě až 4 hodiny. Nabíjecí pouzdro jim dle potřeby dodá dalších 20 hodin výdrže. Pořídit si je můžete za 1 199 Kč.

Zdroj: tisková zpráva společnosti Yankee