Foto: Pixabay

To, co v některých chatovacích aplikacích je již zavedeným standardem, to může být u WhatsAppu jako žhavá novinka. Ne jinak tomu je i v případě další funkce, kterou představil server WABetaInfo, který pravidelně informuje o novinkách právě pro WhatsApp. Tato novinka se bude týkat možnosti opravit vlastní chyby.

Jistě se každému občas stane, že pošle někomu zprávu s nějakou chybou, překlepem nebo že dojde k automatické opravě na jiné slovo, než jsme chtěli. Doposud museli uživatelé WhatsAppu buď zprávu smazat a napsat znovu nebo jen zaslat opravnou zprávu s vysvětlením, jak byla původní zpráva myšlena.

Foto: Pixabay

Nově by tak uživatelé WhatsAppu mohli upravit svou zprávu i po odeslání. Možnost úpravy příspěvků byla přitom poprvé na testovací verzi WhatsAppu zaznamenána již v roce 2017. Nikdy se však do ostré verze nedostala, a to ke škodě všech uživatelů.

V blízké budoucnosti by se však tato funkce již mezi širokou veřejnost dostat měla. V praxi by pak stačilo, abyste podrželi déle prst na zprávě, kterou chcete upravit a následně vybrali tři tečky. Doposud není bohužel jasné, kdy tato nová funkce měla být vypuštěna a zda bude doplněna třeba o náhled do historie úprav.

Zdroj: WABetaInfo.com (odkaz)