Foto: Pixabay

Ponořte se zcela do svého oblíbeného herního titulu nebo filmu s dostupným herním monitorem Lenovo G27c-10. Ten svým uživatelům nabídne naprosto pohlcující obraz díky kombinaci 27palcového displeje se zakřivením 1500R a VA panelu, který poskytuje široké pozorovací úhly, vysoký jas obrazovky a vynikající poměr kontrastu pro ještě lepší zobrazení i těch nejmenších detailů.

Obnovovací frekvence až spolu s 1ms odezvou a funkcí AMD Radeon FreeSync se postarají o plynulé hraní bez zbytečných prodlev a záseků, které především v akčních hrách mohou znamenat rozdíl mezi životem a smrtí hráčovy postavy. 

Ani při dlouhém hraní her nebo celodenní práci před monitorem se uživatelé nemusí bát o svůj zrak. Lenovo G27c-10 disponuje funkcí Low Blue Light, která minimalizuje vyzařování škodlivého modrého světla.

Funkce Flicker Free pak eliminuje kmitání obrazu, čímž uleví vašim očím. V rámci softwaru Lenovo Artery je také možné upravit konfiguraci řady vlastností monitoru od jasu a kontrastu až po obnovovací frekvenci a zároveň nastavit upozornění na pravidelnou přestávku, během které si oči také odpočinou. 

Zdroj: tisková zpráva společnosti Lenovo