Foto: Pixabay

NFT se v posledních několik měsících stalo prakticky hitem a všechny větší technologické společnosti se snaží či uvažují o přijetí NFT či jeho zakomponování do stávajících služeb. Výjimkou není ani sociální síť Instagram, který nedávno oznámil testování NFT pro americké tvůrce a sběratele.

Nyní však přišel jeden reverzní inženýr, Alessandro Paluzzi, s objevem nových možností právě pro fanoušky NFT. Těm chce totiž celý proces NFT transakce zjednodušit, a proto umožní vybrat si, do které peněženky chtějí své sběratelské předměty přidávat. Již nyní je ale jasné, že prozatím bude společnost Meta spolupracovat s takovými peněženkami, které podporují Rubicon blockchain.

Foto: Pixabay

Vývojáři Instagramu nicméně stále na této funkci pracují, a proto se ještě může změnit. Doposud však není znám datum, kdy se tato funkce dostane k americkým tvůrcům obsahu ani dál do světa. Mimo to přináší Instagram i další novinku, na kterou upozornil Alessandro Paluzzi.

Tentokrát jde ale o možnost upravit profilový obrázek dlouhým podržením prstu na obrázku. Technologie NFT se sice pomalu rozjíždí a získává si popularitu, ale nebude trvat dlouho a bude to zcela běžný obchodní artikl. Společnost Meta pracuje na integraci této technologie nejen do Instagramu, ale také do Facebooku. Uvidíme, jak to nakonec celé bude fungovat a jaké možnosti nabídnou svým uživatelům.

Zdroj: MSPowerUser.com (odkaz)