Foto: Pixabay

Velké společnosti a menší podniky mají ve zvyku nejen na Vánoce, ale při určitých příležitostech, rozdávat svým obchodním partnerům nějaké symbolické dárky. Takovým tradičním zástupcem této kategorie jsou dárkové propisky, USB paměti nebo láhev levného vína s etiketou připomínající danou firmu.

Upřímně řečeno se v některých případech jedná spíše o ostudu než radost s dárku. Dárek obchodnímu partnerovi i zaměstnancům má totiž nějakým způsobem vyjádřit, jak je pro nás důležitý a jak si ho vážíme. Pokud si ho vážíme jen jako té nejlevnější propisky, mohl by se dokonce i urazit, což by si určitě nikdo nepřál.

Populární alternativou ale mohou být třeba i multifunkční šátky s potiskem. Tento vkusně vybraný doplněk totiž může využít kdokoliv, protože má velice široké využití. Nemusíte ho mít jen na krku, ale existuje minimálně dvanáct způsobů, jak se dá nosit. Můžete ho totiž mít jako čelenku, roušku přes pusu nebo místo culíku ve vlasech.

Velkou výhodou je, že zabere jen minimální místo, a to i přesto, že má tak široké využití při nejrůznějších aktivitách včetně sportu. Při výběru šátku bychom ale neměli koukat jen na první nabídku, ale měli bychom se jeho výběru trochu věnovat. Měl by být rozhodně jemný, prodyšný a z rychle schnoucího materiálu.

Po chvilce pročítání nejrůznějších recenzí na dodavatele těchto multifunkčních šátků s vlastním potiskem, zjistíte, že jedním z ověřených výrobců kvalitních multifunkčních šátků je web BlueArrow.cz. Pokud si nejste jisti ohledně designu či loga, můžete se klidně obrátit na tamní specialisty, kteří vám ochotně poradí a pomůžou s výběrem.

BlueArrow.cz se ale nespecializuje jen na multifunkční šátky s vlastním potiskem, ale v jejich portfoliu nalezneme nejrůznější dárkové tašky s vlastním potiskem, plyšáky s vlastním potiskem či s vlastním designem nebo speciální prémiové obaly.