Foto: poskytnuto společností DDsport, se souhlasem společnosti

Jaro začíná a sníh se zdržuje jen na horách. Přes den se teploty již vyhoupnou přes deset stupňů, a to je ten pravý signál pro všechny, že mohou začít opět sportovat venku. Nejde však jen o to, že si kluci vytáhnou míč a budou si jen tak na louce kopat, ale pomalu se začíná obnovovat činnost i zájmových kroužků a profesionálních sportovních klubů.

Někdy stačí ke sportování jen fotbalový míč a někdy potřebujete vybavenou sportovní halu. Vždy ale budete potřebovat speciální oblečení. Můžeme to sami konec konců vidět třeba na fotbalovém zápase, jak by asi vypadal zápas, kdyby tam každý nosil, co chce. Nikdo by nevěděl, kdo s kým a proti komu hraje. Proto jsou kvalitní dresy stejné pro celý tým naprostou nezbytností. Fotbalové dresy jsou vlastně i mediální stránkou fotbalového týmu.

Pokud vás má váš týmový dres reprezentovat, měli byste mu věnovat náležitou péči a čas, i co se týče grafického návrhu, který bude vlastně vaší týmovou vizitkou. Nejlepší je pro tyhle účely oslovit odborníka, který se tímto oborem zabývá a poradí vám se všemi možnými úskalími. Jedním z předních dodavatelů a výrobců dresů je česká společnost DDsport.

Foto: poskytnuto společností DDsport, se souhlasem společnosti

DDsport již 30 let obléká sportovce snad ze všech sportovních odvětví s tím, že jejich hlavním sportem je fotbal. Dodávají dresy všech velikostí a provedení určené jak pro pány a dámy, tak i pro děti. Za dobu své existence si dokázali vyvinout optimální střihy a materiál na výrobu dresů, aby sportovec měl maximální pohodlí a nebyl během svého výkonu rozptylován kousavým dresem.

Foto: poskytnuto společností DDsport, se souhlasem společnosti

Nespornou výhodou je, že společnost DDsport má vlastní tým grafiků, kteří dokážou poměrně hravě připravit na zvolený střih téměř jakýkoliv design. Návrhy sportovních dresů společnost DDsport pečlivě archivuje, pro případ, že potřebujete doobjednat byť jediný kus, což jistě každý ocení. Posledním hlediskem, které byste pří výrobě dresů na fotbal měli zohlednit, je metoda potisku. Rozhodně by se mělo jednat o trvanlivou technologii zaručující kvalitní barevné provedení log i v dostatečném detailu. Takovou metodou je i sublimační potisk používaný společností DDsport.

více na: DDsport.cz