Foto: Pixabay

Bývalý americký prezident Donald Trump se vrací. Tentokrát však ne do politické funkce, ale do mediálního světa. Brzy má přijít se svou novou sociální sítí. Tím zjevně reaguje na zablokování jeho profilů na Twitteru, Facebooku a dalších, během lednových nepokojů v Kapitolu.

Jason Miller, dlouholetý poradce a mluvčí Trumpovy kampaně pro rok 2020 řekl pro televizní stanici Fox, že „Trump se vrátí na sociální média pravděpodobně asi za dva nebo tři měsíce“. Dodal, že Trumpovým návratem bude „jeho vlastní platforma“, která přiláká „desítky milionů“ nových uživatelů a „zcela změní pravidla hry“.

Foto: Pixabay

„Bude to ta nejlepší mezi sociálními sítěmi. Zcela to změní pravidla hry a všichni budou čekat na to, co Donald Trump udělá. Jen to bude jeho vlastní platforma. Bude to velké! Přinese to desítky milionů nových uživatelů“, řekl dále Miller v pořadu MediaBuzz. Bývalý prezident byl podle něj také již osloven mnoha společnostmi, se kterými na nové platformě pracuje. 

Nyní nadešel ten významný den, a mediální společnost bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa uvedla mobilní aplikaci, která umožní připojit se právě k jeho nové sociální síti nazvané „Sociální Pravda“ (Truth Social). V tuto chvíli je však k dispozici pouze v obchodě App Store, to znamená jen pro uživatele iPhonů. O tom, zda nebo kdy bude aplikace dostupná i pro uživatele s operačním systémem Android, se v tuto chvíli nic neví.

Zdroj: Novinky.cz (odkaz)