Foto: Pixabay

Již v době, kdy se jako studenti stěhujeme na internát či na vysokoškolskou kolej se poprvé v životě setkáváme s problémem, který nás vlastně bude provázet celý život. Potřebujeme totiž převést velké množství nákladu, které se většinou ani do obyčejného osobního auta nevejde. Proto jsme nuceni navozit náklad na několikrát, čímž se samozřejmě zvyšují náklady na samotné stěhování.

Po studiu není situace o nic lepší, protože se stěhujeme do nového bytu a o pár let později potřebujeme zase navozit materiál na naši chatu, atd. V některých případech je náklad tak rozměrný, že si musíme objednat profesionální předražené stěhovací služby nebo obtěžovat neustále dokola naše známé, aby nám něco odvezli.

Právě v těchto případech můžeme využít řešení, které za minimální náklady vyřeší všechny naše problémy s přesouváním nákladu, oblečení, materiálu nebo i stěhování nové lednice. Řeč je o možnosti zapůjčit si vlastní dodávku z některé z půjčoven, do kterých můžeme určitě zařadit i uznávaný a pozitivně hodnocený web van2go.cz.

PROČ VŮBEC TUTO SLUŽBU VYUŽÍT?

Tato služba se stává v poslední době čím dál tím více populární, protože lidé začínají vnímat výhody krátkodobých pronájmů dodávek. Nutno podotknout, že podle statistických údajů je využívají nejen soukromé osoby, ale také živnostníci či společnosti. I oni totiž pochopili, že je daleko levnější si dvakrát měsíčně půjčit dodávku na doplnění skladu než kupovat zcela novou na několik set tisíc korun. Je nutné zmínit, že mimo tyto krátkodobé pronájmy je možné si dodávku zapůjčit i dlouhodobě.

V případě půjčené dodávky to mají navíc zcela bez starostí o technickou kontrolu, emise, pojištění, atd. Půjčovny dodávek totiž o své vozy pečují, takže když napadne sníh, automaticky nabízejí dodávky se zimními pneumatikami. Mimo to je výhodou také fakt, že si můžete pohodlně na internetu vybrat z široké palety dodávek od různých značek a s různými parametry. K zapůjčení dodávky potřebujete jen občanský průkaz, řidičský průkaz a vratnou kauci. V případě ověřené půjčovny van2go.cz navíc můžete celou rezervaci učinit online a svou rezervovanou dodávku si vyzvednou v Praze.