Foto: Pixabay

Většina z nás je závislá na každodenním cestování do práce či do školy. Před pandemií koronaviru se snažili i představitelé měst přesvědčovat své občany, aby raději volili městskou hromadnou dopravu a do jisté míry se jim jejich práce dařila. Pak ovšem přišel koronavirus a lidé se začali obávat z nákazy v tak rizikovém prostředí, jako je autobus či tramvaj.

Je zde mnoho lidí na malém místě a všichni osahávají tyče a dotykové plochy. Možnost dodržet bezpečnostní rozestup dva metry je prakticky vyloučen. Právě proto začalo nemalé procento lidí využívat jako dopravní prostředek pro své pravidelné cestování osobní automobil. Při pravidelném využívání automobilu ale také dochází k jeho opotřebovávání a rázem vzniká nový problém – „Kam s ním?“

Foto: Pixabay

Nabídnout ho v online bazaru může být sice jedno řešení, ale i zde je riziko, že k vám budou chodit neustálí zájemci a takový prodej se může protáhnout i na dlouhé měsíce. Vy přitom potřebujete peníze co nejdříve a nejlépe cash. Právě proto se do popředí dostává zejména webový portál zahotove.cz. Jednou z výhod je, že tento web se nezabývá jen výkupem osobních automobilů, ale také nákladních vozidel.

SVĚŘTE SE ODBORNÍKŮM

Důvod je naprosto jednoduchý a pochopitelný. Nemusíte čekat měsíce a ani jednat z několika desítkami zájemců. Celý proces prodej se pak odehraje v několika jednoduchých krocích. Využijete kontaktních údajů uvedených na webu zahotove.cz a sdělíte asistentovi prodeje detaily o svém automobilu, zejména o jakou značku se jedná, kolik má najeto, zda je havarované či jaké používá palivo.

Následně vám asistent sdělí orientační cenu či cenové rozpětí. Vy si určíte místo a čas, kam má za vámi asistent osobně přijet. Na místě pak odborník prohlédne auto a ověří jeho technický stav, načež vám upřesní jeho skutečnou prodejní cenu. Pokud s touto cenou souhlasíte, ihned na místě podepíšete kupní smlouvu a do pár minut dojde k odvozu automobilu. Veškeré náklady na odvoz a přepis automobilu pak jdou na vrub společnosti.

Vy se tedy nemusíte absolutně o nic starat. Jediné, co musíte udělat, je zavolat či napsat a poté si udělat jedno odpoledne čas. Peníze za vaše auto dostanete ihned na místě a v hotovosti, což je jeden z hlavních důvodů, proč je web zahotove.cz velice pozitivně uživatelsky hodnocený.