Foto: Pixabay

WhtasApp je i přes pár afér stále nejpopulárnější a nejpoužívanější chatovací aplikací vůbec. Během letošního roku jsme se od WhatsAppu, resp. jeho vývojářů dočkali. Jde například o možnost pracovat na více zařízeních současně nebo používat svůj účet na počítači, i když je mobilní telefon mimo dosah internetu.

Nyní se rozhodli vývojáři pomyslně vstoupit do 21.století a nabídnou uživatelům možnost využít u emotikonů různou barvu pleti. V současné době je tato funkce stále ještě v testování v aplikaci WhatsApp Beta pro Android ve verzi 2.21.24.11. Podobná funkce již existuje například u aplikace Messanger, která pochází shodně od společnosti Meta (dříve Facebook).

Foto: Pixabay

Podle údajů na serveru WABetaInfo by nasazení do ostrého provozu nemělo trvat nikterak dlouho, protože v praxi jde jen o úpravu sady emotikon. Zároveň již na serveru WABetaInfo byla i zveřejněna pravděpodobně celá sada připravovaných ikon. Pokud nenastanou žádné komplikace, což pravděpodobně nenastanou, měla by být funkce spuštěna již během několika týdnů.

Zdroj: MSPowerUser.com (odkaz)