Foto: Pixabay

Pár měsíců po akvizici skupinou Smarty spouští síť herních obchodů JRC nový web pod notoricky známou adresou www.jrc.cz. „Změna už byla potřeba. JRC si zasloužilo nový web s moderním designem a všemi funkcemi, které dnešní uživatel potřebuje,“ popisuje marketingová specialistka JRC Kateřina Tylová.

Kalkulačka pro výkup her i konzolí

Do webu se promítly rozsáhlé zkušenosti skupiny Smarty z provozu svých retailových webů smarty.cz a iwant.cz. Oproti dosavadní verzi nyní web JRC nabízí nové možnosti filtrování a porovnávání produktů. Připravena je online kalkulačka pro výkupy her a nově i herních konzolí. „Výkup a následný prodej použitých herních konzolí se zárukou jsme jako první velký hráč na trhu nedávno spustili u JRC i smarty.cz. Už teď vidíme, že zájem předčil naše očekávání,“ uvádí Kateřina Tylová.

Vedle nových funkcionalit přibyly na webu i nové kategorie zboží. „Vedle kategorie chytré elektroniky jsme přidali i záložku hardwaru pro PC gaming. Největší hráč na trhu v prodeji her přece musí mít pro hráče i vlastní herní mašiny. Proto nově nabízíme vlastní značku počítačů TIGO. Máme modely jak pro příležitostné hráče, tak pro gamery na nejvyšší úrovni. Jejich kvalitu potvrzuje fakt, že je začne používat špičkový e-sportový tým Sinners, s nímž máme uzavřeno partnerství,“ dodává Kateřina Tylová.

Vouchery z věrnostního programu

Na novém webu mohou zákazníci JRC také uplatnit vouchery z věrnostního programu. Obdrží je v následujících dnech. Věrnostní program byl zrušen kvůli přechodu na nový interní systém, k němuž po akvizici došlo. Všichni, kteří v něm byli přihlášeni, dostanou vouchery v hodnotě, která převýší hodnotu nasbíraných bodů.