Foto: Pixabay

Sociální síť Twitter neustále přichází s novými a novými funkcemi, nástroji a možnostmi. Jednou z posledních novinek je tzv. Spaces. Nyní však ohlásil Twitter další dvě novinky, které nejspíš nikoho nepotěší a každého otráví. Naštěstí jsou tyto novinky známy již v rámci beta testování a díky tomu je čas pro všechny uživatele se na ně připravit.

První novinkou je zobrazování reklam formou pop-up vyskakovacího okna v momentě, kdy píšete nějaký příspěvek nebo když nějaký komentujete. Dokonce nechal Twitter vložit do zdrojového kódu, že obtěžující reklamu zobrazí vždy u první, třetí a osmé reakci na tweet.

Foto: Pixabay

Tato funkce bude prozatím testována pouze na mobilních zařízeních v operačních systémech Android a iOS. Pro webovou verzi se zatím o této funkci neuvažuje. Druhá novinka vás pak bude varovat před intenzivním konverzováním nebo se vám zobrazí upozornění ohledně zásad slušného chování a respektování odlišných názorů.

V tuto chvíli bohužel nemůžeme odhadnout, jak budou novinky účinné nebo jak budou otravné. V praxi ale půjde pouze o jediné potvrzení těchto zásad před tím, než vstoupíte do diskuze. V první vlně budou logicky funkce dostupné pouze pro angličtinu, ale dá se logicky předpokládat, že v budoucnu přijdou i k nám.

Zdroj: androidcommunity.com (odkaz)